אני ממש מבולבלת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש מבולבלת.
    אירית
    04/08/2008

אני בת 27 אחרי לידה מוקדמת בשבוע 27 רעלת הריון ,הפרדות שליה (הילד נפטר..)בעיקרון אין לי מושג למה הכל קרה (אני הומוזיגוטית..הומוסטאין רמה סבירה עם "טריקדיה" כבר מגיל צעיר) וגם לאף אחד אין תשובה. אני רק רוצה להבין להריון הבא איך אדע? האם בהכרח אהיה הריון בסיכון גבוה? שמעתי על טיפול בקלקסן...איך יודעים אם בכלל אני צריכה כזה טיפול ז"א מי קובע שיש קרישיות יתר? המטולוג? (עשיתי טרמבופיליה-יצא בסדר) איזה בדיקות לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש מבולבלת.

הוספת תגובה

• אירית

ד''ר אלי רימון
    04/08/2008

אני מבין את הבלבול והוא נובע מכך שאנשים רבים כולל רופאים נוטים ליחס לטרומבופיליות כל דבר.
    לציין שהומוזיגוטית ל-MTHFR איננה נחשבת לטרומבופיליה כה משמעותית.
    יש צורך לבחון שנית את המקרה על ידי מומחה להריון בסיכון טרם !!! ההריון הבא.
    לסיום בלבול מובן אך פסימיות אינה במקומה . לנו באיכילוב יש ניסיון רב עם מקרים דומים ולנשים אלה היו הריונות תקינים בהמשך.נשמח ליעץ לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו..עוד מבולבלת..

אירית
    05/08/2008

איך ומתי להגיע אלייך?הריון הבאאו כבר לפני? פשוט להתקשר? ואיך זה הולך עם הקופה? או שזה פרטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאירית

ד''ר אלי רימון
    05/08/2008

דברי עימי מחר בטלפון 052-4262520

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה

אירית
    06/08/2008

לא הצלחתי להביא את עצמי לדבר איתך כיון שאני באמת ממש מבולבלת...תודה שהקדשת לבעלי תשומת לב. אתה היחיד שהתייחס לעומק המקרה אני מבררת על הדוחות הפתולוגים ונחזור אלייך תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו