טיסה בהריון-המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיסה בהריון-המשך
    ריני
    12/08/2008

שלום, שאלתי לפני זמן מה בקצרה בנושא אבל עכשיו אני מרחיבה: אני בת 39. ו"ההיסטוריה" שלי בקצרה היא: הפלה נדחית בשבוע 15-16, לידה רגילה (שבוע 36+), הפלה שבוע 5, הפלה שבוע 8 ללא דופק, לידה רגילה (שבוע 37) לאחר הריון עם קלקסן עקב הטרוזיגוטיות לפקטור 5 וMTHFR. ועכשיו בשבוע 12 עם קלקסן במינון מניעתי. הייתי אמורה לטוס טיסה טרנס אטלנטית לפני שבועיים אבל ביטלנו מחשש להריון הצעיר וגם עד שעברנו שקיפות עורפית וראינו שהיא בסדר. (בשתיים מההפלות טסתי בשבוע 1-2 לפני שידעתי שאני בהריון וחששתי שאולי היה קשר). יש לנו כיום אפשרות לטוס לחו"ל, טיסה של כארבע שעות, לשבועיים. נשמח מאוד לטוס ואשמח לשמוע את דעתכם האם מקדם ההיסטריה של חששותי מוגזם או שיש דברים בגו וכדאי לחכות. תודה ומתנצלת על האריכות, ריני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיסה בהריון-המשך

הוספת תגובה

• טיסה בהריון-המשך

פרופ' יריב יוגב
    12/08/2008

אין מניעה מטיסה
    אנא המשיכי ליטול קלקסן
    במהלך הטיסה הקפידי ל"חלץ עצמות" מדי תקוםה קצרה
    חופשה נעימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך ועוד שאלה

דריה
    14/08/2008

תודה על תשובתך, שאלה נוספת אולי קצת טיפשית : במשפחה המורחבת שלי טוענים שמסוכן לי בהריון לעלות להרים בערך בגובה 2500 מטר או ברכבל. האם יש בזה משהו? שוב תודה, ריני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפוס על הרים

פרופ' יריב יוגב
    14/08/2008

אני מציע שתסעי לחו"ל מבלי לפרט לבני משפחתך את המסלול המדויק. תטפסי על הרים ותהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו