תוצאות חלבון עוברי בתאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות חלבון עוברי בתאומים
    שולי
    26/08/2008

שלום רב, אני בת 29 בהריון ראשון עם תאומים. קבלתי את תוצאות החלבון העוברי ורציתי לדעת האם הן תקינות (יש לי תור לרופא רק בעוד שבוע ואני לא יכולה לחכות) 29.2 :נתוני הריון: שבוע הריון: 17.4 משקל: 54 מס.עוברים: 2 גיל ------------ ערכי ייחוס: חציון תוצאה בדיקה AFP 117.00 NG/ML 1.11 MOM ( < 2.00 MOM ) ) HCG 53.70 IU/ML 1.21 MOM ( 0.20 - 3.00 MOM ) UE3 6.95 NG/ML 0.96 MOM ( 0.15 -99.99 MOM ) סיכונים: הסיכון המשולב לתסמונת דאון לפי הגיל והבדיקות 1:3184 הסיכון לתסמונת דאון לפי גילך בלבד 1:999 תודה מראש שולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוצאות חלבון עוברי בתאומים

פרופ' יריב יוגב
    26/08/2008

הערך של בדיקת חלבון עוברי בהריון תאומים נמוך. לא ציינת באיזה סוג תאומים מדובר. לצורך קבלת ייעוץ מסודר פני לייעוץ גנטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאומים לא זהים

שולי
    26/08/2008

מדובר בתאומים לא זהים.(בן ובת) מה אומרות התוצאות? תודה שולי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאומים לא זהים

פרופ' יריב יוגב
    26/08/2008

הערך של הבדיקה נמוך
    אנא פני לפגישת ייעוץ מסודרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו