התפתחות איטית ודימום בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות איטית ודימום בהריון
    דגנית
    04/09/2008

שלום רב הייתי רוצה לקבל הסבר לגביי מה שעובר אצלי בגוף היות ואף רופא לא מסביר לי בוודאות וכיוון שהרופא שלי יצא לחופשה בזמן הכי לא נכון ואני תלוייה באוויר בלי אפשרות לדבר עם אף אחד, מזה כשלושה שבועות בערך שאני מגיעה לגורמים שונים (בית חולים, רופאי נשים) ששעושים לי אולטרסאונד ואומרים לי כל הזמן שאני בשבוע 5 או שישי, והמחזור האחרון שלי היה בכלל ב-28/06/08 מה שאומר שאני אמורה להיות בשבוע ה- 9 לערך,ומה שעוד מעיד שאני לא בשישי כהיא העובדה שלפני שישה שבועות כבר היה לי את האיחור במחזור בשבועיים , ,אז שאלתי הראשונה היא: האם יכול להיות שאני בשבוע 9 באמת אבל ההתפתחות של התינוק שלי היא 6 שבועות, ואם כן מה זה אומר? מה גם שכשהייתי השבוע באולטסאונד היא אמרה לי שהשם קטן מהצפוי לעומת העובר, ובנוסף לכל זה אני מדממת יותר ויותר בשלושה ימים האחרונים, ודימום זה אינו מלווה בכאבים, האם תוכלו לעזור לי לקבל מידע מינילי לגבי מה שעובר על העובר שלי? אני כבר חסרת אונים ואין לי את מי לשאול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדגנית

ד''ר אלי רימון
    05/09/2008

כדאי להמתין שבועיים מהסונר האחרון כדי להעריך האם העובר מתפתח כיאות
    אנו רואים בסונר הערכה מדויקת של גיל ההריון יותר מהערכת האישית לגבי גיל ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו