מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי ספיקת צוואר הרחםש08/09/2008
לאחותי התאומה בהריון שבוע 23 יש התקצרות של צוואר הרחם עד לכדי אשפוז. אני בהריון ראשון,בת 30, שבוע 20 במהלך שבוע שעבר התקשות של הבטן מדי פעם ולעיתים לחץ בבטן התחתונה אשר מורגש כאילו בנרתיק. לפני כארבעה ימים נבדקתי אצל רופא אין פתיחה וצוואר הרחם תקין. העובר במצב תקין. הופנתי למרפאה לסיכוני הריון בקופה ונקבע לי תור רק לעוד חודש. אני מאוד מאוד מודאגת בעיקר ומאחר והתקצרות צוואר הרחם במרבית המקרים אינה מורגשת. מאז הבדיקה לא היו הרבה יותר לחצים או התקשויות אשר מופיעים מדי פעם. שאלותי הן: 1. האם לדעתכם יש מקום להמשך בדיקה לפני החודש הקרוב? ואם כן היכן(הרופא המטפל אמר לי שאם עדיים יש לחצים לפנות לחדר לידה- זה מאוד מלחיץ אותי ומרגיש לי מוקדם מדי מאחר והבדיקות תקינות) 2. האם אי ספיקה של צוואר הרחם היא דבר גנטי? אודה לכם מאוד. 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקת צוואר הרחם
פרופ' יריב יוגב08/09/2008רק במקרים נדירים אי ספיקת צוואר הרחם הינה ע"ר מצבים גנטיים
יש קשר משפחתי ללידות מוקדמות אך תוספת הסיכון נמוכה
אי ספיקת צוואר הרחם אינה מאופיינת בתחושת צירים כי אם בפתיחת הצוואר באופן דינמי ובד"כ באופן חד ופתאומי
במידה וחשה בלחצים או אינך שקטה אנא קבעי פגישת ייעוץ רצוי עם רופא המומחה בהריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)