מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ דם וגם שלית פתח חלקיתדריה11/09/2008
שלום, אני במעקב הריון בסיכון בשל טרומבופיליה קלה ונטייה להפלות חוזרות. ודוקא עכשיו, בשבוע 16, מצא הרופא משהו שלא אופייני לי: לחץ דם 160/100 בבדיקה שגרתית (התחלתי הריון בלחץ דם גבולי אבל א"כ ירד קצת). מאוד נלחצתי כי ההריון הזה יקר ואנחנו עדיין די בהתחלה... האם לחץ דם יושפע בד"כ מטיפול תרופתי? האם במצב כזה הליכה יכולה לעזור או שעדיף לנוח? האם לחץ דם הוא גורם לרעלת או רק סימן לה? אני אמורה לערוך מעקב ובדיקות דם השבוע אך בינתיים אשמח למידע שיסייע לי. תודה מראש, ריני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם
פרופ' יריב יוגב12/09/2008לחץ הדם אותו את מציינת הינו גבוה ומחייב התייחסות במידה ומדידה זו מייצגת את לחצי הדם שלך. יש לשקול טיפול תרופתי. פעילות גופנית מבוקרת אינה מסוכנת נא התייעצי עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
דריה12/09/2008תודה על התשובה המהירה, ובהמשך לשאלה: קראתי קצת על לחץ דם בהריון ומאוד נלחצתי. האם ההריון שלי נמצא בסכנה? האם במידה ולחץ הדם ממשיך יש לעשות את הבדיקות ולהתחיל את הטיפול התרופתי בימים הקרובים או שבטוח לחכות לשבוע הבא? תודה, ריני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
פרופ' יריב יוגב12/09/2008על במך הנתונים שסיפקת לא ניתן להבין להסיק לגבי מידת הדחיפות ןאופן הטיפול. לצורך כך יש לבצע פגישת ייעוץ מסודרת ומקיפה. במידה ומעוניינת קבעי תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)