לחץ דם וגם שלית פתח חלקית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם וגם שלית פתח חלקית
    דריה
    11/09/2008

שלום, אני במעקב הריון בסיכון בשל טרומבופיליה קלה ונטייה להפלות חוזרות. ודוקא עכשיו, בשבוע 16, מצא הרופא משהו שלא אופייני לי: לחץ דם 160/100 בבדיקה שגרתית (התחלתי הריון בלחץ דם גבולי אבל א"כ ירד קצת). מאוד נלחצתי כי ההריון הזה יקר ואנחנו עדיין די בהתחלה... האם לחץ דם יושפע בד"כ מטיפול תרופתי? האם במצב כזה הליכה יכולה לעזור או שעדיף לנוח? האם לחץ דם הוא גורם לרעלת או רק סימן לה? אני אמורה לערוך מעקב ובדיקות דם השבוע אך בינתיים אשמח למידע שיסייע לי. תודה מראש, ריני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם וגם שלית פתח חלקית

הוספת תגובה

• לחץ דם

פרופ' יריב יוגב
    12/09/2008

לחץ הדם אותו את מציינת הינו גבוה ומחייב התייחסות במידה ומדידה זו מייצגת את לחצי הדם שלך. יש לשקול טיפול תרופתי. פעילות גופנית מבוקרת אינה מסוכנת נא התייעצי עם הרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

דריה
    12/09/2008

תודה על התשובה המהירה, ובהמשך לשאלה: קראתי קצת על לחץ דם בהריון ומאוד נלחצתי. האם ההריון שלי נמצא בסכנה? האם במידה ולחץ הדם ממשיך יש לעשות את הבדיקות ולהתחיל את הטיפול התרופתי בימים הקרובים או שבטוח לחכות לשבוע הבא? תודה, ריני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

פרופ' יריב יוגב
    12/09/2008

על במך הנתונים שסיפקת לא ניתן להבין להסיק לגבי מידת הדחיפות ןאופן הטיפול. לצורך כך יש לבצע פגישת ייעוץ מסודרת ומקיפה. במידה ומעוניינת קבעי תור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו