צירים סדירים אך לא מצב של לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים סדירים אך לא מצב של לידה
    גאיה
    14/09/2008

שלום ד"ר,לאורך הריוני היתי בהריון בסיכון בשל צירים מוקדמים והתקצרות צואר הרחם,מחר ב"ה אכנס לשבוע 38 להפתעתי, משבוע 34 הפסקתי לנטול פרסולאט ומאז יש לי צירים כואבים מאד,בשבוע האחרון הצירים נהיו סדירים שעה שעתים ונפסקים כך שיש הפסקה בין ציר לציר אך לאורך היום אני עם צירים כואבים,שילשום היתי במיון יולדות כי חשבתי שאני במצב לידה עם צירים סדירים של שעתיים, נבדקתי ויש לי פתיחה של 1 וחצי ס"מ ומחיקה 70 אחוז שהיתה כבר לפני,הרופא אמר שהוא יודע שאני סובלת כי אכן ישנה תופעה שהצירים סדירים ואח"כ נפסקים חוזרים וכו' ושרק שבסוף לא יצטרכו ליילד אותי, אני מעוניינת בלידה ללא זירוז או אפידורל מפני שלפני כשלוש וחצי שנים עברתי תאונה חזיתית קשה שעד היום יש לי כאבים בגב ובצוואר ולכן אורטופד אמר שלאחר הלידה יעשו לי סיטי להעריך המצב כרגע לדעתי עדיף להימנע מלידה עם אפידורל, מה דעתך? מה ביכולתי לעשות לאורך כל ההריון אני סובלת ובמיוחד בחודש האחרון שאני עם צירים תכופים וכואבים שלא מובלים ללידה?אשמח להבעת דעתך, המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגאיה

ד''ר אלי רימון
    15/09/2008

עלייך להתיעץ עם מרדים לגבי אפידורל.
    מבחינת הצירים אין דבר לעשות אלא להמתין עד כניסה ללידה פעילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו