מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צירים מוקדמים-הודעה לד"ר רימוןרובי21/09/2008
אני נמצאת במעקב הריון בשל חשד לרעלת הריון . יום רביעי היו לי מעט כאבי גב, לאחר פעמיים של מוניטור אמרו לי יש מעט פיעילות רחמית או צירים קטנים. רופא מטפל המליץ לי לעשות היום מוניטור חוזר, לאחר מנוחה היום של יומיים,שלוש במוניטור חוזר אכן הגרף עדיין כפי שהיה ואפילו ניראה יותר מיום רביעי אולם אני לא כל כך מבינה בקריאת גרף של מוניטור ורופא שהיה בקופה חתם על זה ואמר שהם אינם צירים. כרגע יש לי מדי פעם כאבי גב והם לא כל כך ממושכים כפי שהיו ובנוסף חלק משעות היום יש לי גם חולשה וכאבים ברגליים מאוד דומה לכאבי מחזור. אני גם חשה הרבה תנועות ממה שאני רגילה . האם לא היה כדי שאקבל תרופה לעצירה זמנית של הצירים? מה המלצתך? מה עלי לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים
ד''ר אלי רימון21/09/2008היות שהצירים לא סדירים ואין קיצור צואר וכן היות בשבוע מתקדם לדעתי אין צורך בטיפול נוגד צירים. יעילות תרופות אלה מוטלת בספק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
רובי21/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)