צירים מוקדמים-הודעה לד"ר רימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים מוקדמים-הודעה לד"ר רימון
    רובי
    21/09/2008

אני נמצאת במעקב הריון בשל חשד לרעלת הריון . יום רביעי היו לי מעט כאבי גב, לאחר פעמיים של מוניטור אמרו לי יש מעט פיעילות רחמית או צירים קטנים. רופא מטפל המליץ לי לעשות היום מוניטור חוזר, לאחר מנוחה היום של יומיים,שלוש במוניטור חוזר אכן הגרף עדיין כפי שהיה ואפילו ניראה יותר מיום רביעי אולם אני לא כל כך מבינה בקריאת גרף של מוניטור ורופא שהיה בקופה חתם על זה ואמר שהם אינם צירים. כרגע יש לי מדי פעם כאבי גב והם לא כל כך ממושכים כפי שהיו ובנוסף חלק משעות היום יש לי גם חולשה וכאבים ברגליים מאוד דומה לכאבי מחזור. אני גם חשה הרבה תנועות ממה שאני רגילה . האם לא היה כדי שאקבל תרופה לעצירה זמנית של הצירים? מה המלצתך? מה עלי לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צירים

ד''ר אלי רימון
    21/09/2008

היות שהצירים לא סדירים ואין קיצור צואר וכן היות בשבוע מתקדם לדעתי אין צורך בטיפול נוגד צירים. יעילות תרופות אלה מוטלת בספק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

רובי
    21/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו