CMV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV
    נגה
    02/10/2008

שלום, אני נמצאת כעת בשבוע 35 להריון ולא היה לי CMV. אחותי נדבקה ב-CMV בתחילת הריוני ומחלתה עדיין מוגדרת פעילה (5 חודשים לאחר ההידבקות), על כן נמנענו מלהיפגש במהלך ההריון. ברצוני לדעת מה עושים במצב כזה לאחר שאלד (אמורה ללדת בסוף אוקטובר)? האם כל עוד המחלה פעילה אצל אחותי עלי ועל התינוקת לא להיפגש עמה? האם הדבר מסוכן לתינוקת? אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV

הוספת תגובה

• CMV

פרופ' יריב יוגב
    03/10/2008

בשבוע בו את נמצאת משמעות ההידבקות ב CMV זניחה את רשאית להיפגש עם אחותך
    הסיכוי כי אחותך תדביק אותך או את התינוקת ללא חשיפה קרובה זניחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת המשך..

נגה
    03/10/2008

כיצד עלינו לנהוג לאחר הלידה היות והמחלה עדיין פעילה? האם הסיכוי (גם אם זניח) כי התינוקת/אני נידבק מהווה סכנה לתינוקת/לי? או שעדיף להמתין עד שהמחלה לא תוגדר אצלה כפעילה. אודה על תשובתך גילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

פרופ' יריב יוגב
    03/10/2008

אני מציע כי תתיעצי עם רופא ילדים אך להערכתי במידה והדודה "תתאפק" מלנשק ולהיות במגע קרוב עם התינוקת אין כל בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו