שרירנים ושמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירנים ושמירת הריון
    אורנה
    12/10/2008

שלום ד"ר, אני בשבוע 9 + להריוני. אני סובלת מכאבים חזקים מאוד בבטן, מאז תחילת ההריון. ביום ו', הייתי במוקד של מכבי עקב כאבי םאוד מאוד חזקים, ומשם הפנו אותי לבית חולים לעוד בדיקות יש לי המון שרירנים ברחם, והגדול מביניהם הוא 4 ס"מ וקצת יותר. הרופא בבית חולים אמר לי שצר לו אבל, אני אסבול מכאבים האלה במהלך כל ההריון, ואין מה לעשות רק לבלוע משככי כאבים כגון אופטלגין ואקמול. השרירן נצפה כגדל והוא יגדל עוד במהלך ההריון... בבית חולים הוא נתן לי זריקת וולטרן, והייתי בהשגחה של כמה שעות. השאלה שלי, האם ניתן לבקש שמירת הריון במצבי זה ? האם זו תשובה שאני אמורה לקבל, לבלוע כדורים "ולסתום" את הפה?? אני עובדת במשרד כמזכירה + שליחה, שמתרוצצת כל היום מחוץ למשרד ובתוכו, ונורא נורא קשה לי. הכאבים לא מרפים ממני, מתישים אותי ומחלישים אותי ואינני מסוגלת ללכת לעבודה. מה הסיכויים שלי כן לקבל שמירת הריון ? ולמי אני פונה ? האם לרופא פרטי או לרופא של הקופה? הריון שני לאחר 11 שנים מהילד הראשון...הריון שמאוד חשוב לי מכל הבחינות. אני ממש חסרת אונים וכל כך מוטרדת. ממש אודה לתשובה בהקדם. תודה רבה רבה וחג שמח אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירנים ושמירת הריון

הוספת תגובה

• שרירנים

ד''ר אלי רימון
    12/10/2008

יתכנו כאבים על רקע שרירנים
    אכן אין לנו טיפול יעיל למצב זה פרט לטיפול בכאבים ותתכן גם החמרה בתלונות.
    אין הוריה לשמירת הריון שכן התלונות לא קשורות למאמץ אלא להשפעת הורמונים על השרירנים
    הרופא המטפל הוא הכתובת למתן מנוחה על פי התלונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו