דימום בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בהריון
    ה.ח
    14/10/2008

שלום,לפני כשבוע גיליתי שאני בהריון (הריון שני).ווסת אחרונה ב-31.8.08.סביב התאריך של קבלת הווסת הבאה,שלכאורה לא הגיע היו לי דימומים קלים.בערב כיפור גיליתי כי אני בהריון ע"י בדיקה ביתית. ביום שישי האחרון הופניתי למיון נשים עקב הדימום הקל. בUS ראו שק הריון והריון תוך ריחמי. ביום ראשון12.10.08 הדימום החל להתגבר והופניתי שוב לבדיקת US במכון מור.הרופא שם טען כי לא נראה לו כי הריון זה עתיד להתפתח וכי תחול הפלה טבעית בעוד כמה שעות.שוב הופניתי למיון נשים ושם קבעו כי הכל תקין אך עליי להיות במעקב מאחר ועדיין לא נצפה דופק. יש לציין כי בהריון הראשון הכל היה תקין ולידה רגילה. שאלותיי הן: 1. כבר יומיים יש לי דימום ממש כמו ווסת.האם זה ייתכן כי אני עדיין בהריון? במידה וכן,האם יכול להפתח מזה הריון שיחזיק מעמד? 2.במידה ומתפתח הריון,האם עקב הדימום,ייתכן ויתפתח עובר עם מום כשלהו? 3.מאיזה שבוע אמורים לאבחן דופק עוברי בוודאות? 4.כיצד אני יכולה לדעת אם יש לי הפלה טבעית,הלוא יש לי כבר דימומים יומיים ממש כמו מחזור רגיל, אך מהבדיקות עולה כי אני בכל זאת בהריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בהריון

הוספת תגובה

• דימום בהריון

ד''ר אלי רימון
    15/10/2008

אין לנו דרך לדעת מה מקור הדימום והשפעתו על העובר.
    בד"כ רואים דופק בשב 6-7 להריון. אם נצפה שק ובטווח 2-3 שבועות לא נצפה עובר ממש מדובר בהריון לא תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו