מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיליה נמוכהשירה20/10/2008
שלום, אני בשבוע 19 להריון. בסקירת מערכות מוקדמת התגלתה שיש לי שיליה נמוכה פחות מסנטימטר מהצוואר. הבעיה היא שבעת מאמץ מופיעים לי כאבים דוקרים בבטן ואף היה לי דימום בכמות של וסת בזמן העבודה. ניבדקתי במיון אושפזתי להשגחה והומלצה לי מנוחה. לאחר כשבוע וחצי פניתי לרופא נשים מטפל שלי ושאלתי אותו לגבי ההמשך. הוא אמר שלדימום אין קשר לשיליה ואין לי שום מיגבלה מיוחדת- להמשיך לעבוד כרגיל ואין שום איסורים. לי זה נישמע מוזר מפני שכשביצעתי את סקירת המערכות (טרם הופעת הדימום) הרופא-מומחה להריון בסיכון אגב, אמר שעלי להימנע ממאמצים גופניים ומיחסי מין ובמקרים של הופעת דימום אף שמירת הריון. השאלה היא- מה עלי לעשות? אני עובדת בעבודה מאוד פיזי, עם הרבה מאמץ גופני ונפשי ואני חוששת שהמקרה ישוב על עצמו. בנוסף מבחינת יחסי אישות מה עלי לעשות מפני שיש הבדל מובהק בין דברי הרופאים. מחכה לתשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה נמוכה
פרופ' יריב יוגב20/10/2008מיקום השליה יכול להשתנות
כעיקרון אין קשר בין דמום משליה נמוכה ומאמצים גופניים
יש לדון בכל מקרה לגופו
התייעצי עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)