תוצאות בדיקות דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות דחוף
    לירז
    03/11/2008

שלום, אני בת 45 בשבוע 18+0 לאחר תרומת ביצית מתורמת בת 27. שקיפות עורפית היתה תקינה. ולהלן התוצאות (לא כל כך טובות) מבדיקת חלבון עוברי: AFP=4.27 MOM ; HCG=6.27 MOM ; U-E3=0.48 MOM ;ובסיכום כתוב: הסיכון לדאון לפי הגיל ושש בדיקות הוא 1:160 . ולפי הגיל בלבד הוא 1:200. ומומלץ לבצע בדיקת מי שפיר ויעוץ גנטי. ו בבדיקת סקירת מערכות התגלה חשש לעצם ירך קצרה. וחדר שליש במוח קצת מורחב ועלי לחזור על הבדיקה בעוד 5 ימים. יש לי כמה שאלות בעינין: 1) האם יש סיכוי לעובר תקין? 2) מה הסיכוי להצלחת בדיקת מי שפיר? 3) מתי מומלץ לבצע הבדיקה? 4) האם הבדיקות הנ"ל ומי שפיר מגלה רק תסמונת דאון או שאפשר למצוא גם בעיות אחרות? אני מאוד לחוצה ואודה על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות דחוף

הוספת תגובה

• ללירז

פרופ' יריב יוגב
    04/11/2008

עלייך להשלים ייעוץ גנטי מסודר
    יש סיכוי לעובר תקין
    הסיכוי לקבלת תשובת קריוטיפ ממי השפיר גבוהה
    ישנם הגורסים כי יש מקום לדחות את ביצוי מי השפיר לשבוע 32 אך רוב הרופאים בדעה כי יש לבצע זאת סמוך לגיל ההריון בו את נמצאת וזאת משיקולים רבים
    במי השפיר ניתו לגלות הפרעות כרומוזומאליות נוספות ולא רק דאון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו