מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צוואר רחם קצרטל09/11/2008
שלום רב לד"ר היקרים הניי בהריון ראשון תאומים לאחר תמיכה של זריקות. שבוע 22+3 עד יום חמישי האחרון טופלתי אצל רופא נשים של הריון יחיד רגיל. בהמלצה עברתי לרופא של הריון בסיכון גבוהה . ביום חמישי היינו אצלו בביקור ראשון לצורך המשך מעקב הריון רגיל. הוא סקר את כל תיק מעקב ההריון שלי וראה כי לא עשו לי אף פעם בדיקה לאורך צוואר הרחם. ובפרט כי דיווחתי לו שייש לי לחצים כלפי מטה מאז החודש האחרון. הוא הפנה אותי לאולטרסאונד לבדיקת אורך צוואר הרחם ונמצא כי אורך הצוואר הינו 26 מ"מ. הוא הפנה אותי לשבועיים מנוחה בבית ולא לעשות כלום רק לנוח ורוב הזמן לשכב. הוא טוען כי כי בעוד שבועיים נעשה שוב בדיקת אורך הצוואר ואז הוא יוכל הלחליט לגבי המשך טיפול כלומר אם אני יכולה להמשיך לתפקד רגיל או לתת לי שמירה או אישפוז וכל זה לפי התוצאות שיהיו. הייתי שמחה לדעת דעתכם בנושא. ולפי הידע הרב שלכם מה הסבירות שבשבוע כשלי הצוואר יתקצר? והאם הייתם נוהגים כמותו? דבר נוסף שרציתי לדעת הוא : הרופא ציין כי במידה ויהיה לי תכיפות במן שתן אגיע אליו מיידית. האמת שמרוב שהייתי בהלם מהתוצאה ומכך שהוא הפנה אותי לשבועיים בבית לא חשבתי לומר לו כי אכן יש לי תכיפות במתן שתן, רק אח"כ בבית כאשר שיחזרתי השיחה אצלו חשבתי על כך. אני שותה המון בין 3-ל-4.5 ליטר מיים ביום ולכן גם מרבה במתן שתן. יש לציין כי גם לפני ההריון כל חיי אני מרבה בשתייה ובמן שתן. כיום אני נותת שתן בממוצע כל חצי שעה -40 דקות, האם זה סביר? או שאני צריכה לפנות לרופא ? שאלה נוספת שרציתי לשאול, לפעמים עקב לחץ או כשאני משתעלת או מתעתשת אני חשה כי בורח לי מעט שתן האם זה טבעי ותקין או שאני צריכה לתת תשומת לב מיוחדת בנושא ? תודה רבה וסליחה על אורך המלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
ד''ר אלי רימון09/11/2008אני מסכים עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה אם אפשר
טל09/11/2008מה דעתך על שאלתי בנוגע למתן תכיפות שתן בממוצע כל 40 דקות לערך ? אך אני שותה המון כ-3-4.5 ליטר מיים ביום. האם מערר דאגה? או סביר בהתייחס לכמות השתייה שאני שותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל
ד''ר אלי רימון09/11/2008תופעה מוכרת בהריון
רצוי למסור שתן לתרבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיות בשמירת הריון במיוחד תאומים
כרמית17/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)