מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי ספיקה שליתית ותוצאות הבדיקותלירז09/11/2008
ערב טוב. הייתי היום בסריקה מוקדמת חוזרת בשבוע 18 +5. (זה לאחר שעשיתי בדיקת מי שפיר והתשובה של בדיקות פיש יצאו תקינות). אך בבדיקה ניצפה שממוצע משך ההריון הוא 16+5. בסיכום נכתב: כל המדדים קטנים בשבועיים ויש חוסר גל דיאסטולי בזרימת הדם בעורק הטבור. השליה במראה תקין אך נראה שמסתמנת אי ספיקה שלייתית מוקדמת. היות ואני מטופלת בקלקסאן במינון 40 הוא כותב אין צורך לדעתו להרחיב טיפול אך ישקל מתן קרטיה. יש לי כמה שאלות בנושא 1) מה זה גל דיאסטולי?. 2) מה זה אומר מתן קרטיה? 3) מה זה אי ספיקת שיליה והאם מדובר בחוסר גדילה או חס וחלילה בצורך בהפסקת הריון? 4)איזה מעקב אני אצטרך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירז
ד''ר אלי רימון10/11/2008אם הממצאים נכונים קיימת בעיה משמעותית בזרימת הדם לעובר בשלב מוקדם על אף מתן קלקסאן.
אנני יכול להכנס למכלול השיקולים במסגרת האתר כי המקרה מורכב .
פני בהקדם ליעוץ רופא הריון בסיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירז10/11/2008שלום, האם בעיה באי ספיקת שיליה יכול לגרום לחוסר חמצן לעובר ואח"כ בעיות במוח או חס ושלום פיגור? או בעיה אחרת? קראתי ששינה על צד שמאל עוזר האם נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירז
ד''ר אלי רימון10/11/2008ההפרעה בזרימה בדרגה כזו לא משתפרת בשכיבה על צד שמאל.
אם הנתונים נכונים קיים סיכון לעובר .
פני להתיעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה שמטרידה
לירז10/11/2008עוד שאלה בנושא: אני לוקחת קלקסאן 40 (מזה כ-11 חודשים) ומהיום אתחיל קרטייה. האם יש סיכוי לשיפור במצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירז
ד''ר אלי רימון11/11/2008לירז יקרה
התמונה שהצגת חמורה מדי מכדי שנדון בה מעל מסכי האנטרנט
עלייך לקבל הסבר מקיף לגבי המצב ואפשריות טיפול על ידי רופא הריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)