מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סליחה אך שכחתי לשאול עודטל14/11/2008
לד"ר שלום רב שוב, לאחר ששלחתי את ההודעה הקודמת עלו לו עוד שאלות ברשותכם: הנני שבוע 23 שבוע שעבר ביום חמישי הייתי בדיקה שגרתית אצל הרופא שלי , הוא הפנה אותי למדידת אורך הצוואר ( הריון ראשון תאומים לאחר זריקות הורמונאליות). נמצא כי אורך הצוואר הינו 26 מ"מ לפני שבוע, ןבפרט שגם דיווחתי על לחץ תמידי כלפי החלק התחתון. הוא שלח אותי לשבועיים מנוחה בבית לרוב בשכיבה. אתמול לאחר שבוע עשיתי שוב אולטרסאונד ונמצא צוואר 53 מ"מ אך הוא אמר כי נמשיך עוד שבוע ואז הוא יחליט. (נראה לי שחשוב שתדעו כי יש לי צירונים קטנים, לפעמים אני מרגישה אותם ולפעמים כלל לא ). רציתי לדעת במידה והנתונים של אתמול יהיו גם בשבוןע הבא האם לדעתכם יש מקום להחזיר אותי לכמה שעות עבודה ביום ואם כן לכמה שעות לדעתכם? שאלתי השניה האם לדעתכם יש סיכוי שעם הצירונים אוכל לסיים הריון מלא לפחות להגיע לשבוע 36? תודה רבה על שהנכם מקדישים מזמנכם היקר שבת שלום ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
ד''ר אלי רימון14/11/2008התמונה לא ברורה לי ללא בדיקה
ממליץ לפנות לרופא הריון בסיכון שכן יתכן שאת בסיכון ללידה מוקדמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)