סליחה אך שכחתי לשאול עוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה אך שכחתי לשאול עוד
    טל
    14/11/2008

לד"ר שלום רב שוב, לאחר ששלחתי את ההודעה הקודמת עלו לו עוד שאלות ברשותכם: הנני שבוע 23 שבוע שעבר ביום חמישי הייתי בדיקה שגרתית אצל הרופא שלי , הוא הפנה אותי למדידת אורך הצוואר ( הריון ראשון תאומים לאחר זריקות הורמונאליות). נמצא כי אורך הצוואר הינו 26 מ"מ לפני שבוע, ןבפרט שגם דיווחתי על לחץ תמידי כלפי החלק התחתון. הוא שלח אותי לשבועיים מנוחה בבית לרוב בשכיבה. אתמול לאחר שבוע עשיתי שוב אולטרסאונד ונמצא צוואר 53 מ"מ אך הוא אמר כי נמשיך עוד שבוע ואז הוא יחליט. (נראה לי שחשוב שתדעו כי יש לי צירונים קטנים, לפעמים אני מרגישה אותם ולפעמים כלל לא ). רציתי לדעת במידה והנתונים של אתמול יהיו גם בשבוןע הבא האם לדעתכם יש מקום להחזיר אותי לכמה שעות עבודה ביום ואם כן לכמה שעות לדעתכם? שאלתי השניה האם לדעתכם יש סיכוי שעם הצירונים אוכל לסיים הריון מלא לפחות להגיע לשבוע 36? תודה רבה על שהנכם מקדישים מזמנכם היקר שבת שלום ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סליחה אך שכחתי לשאול עוד

הוספת תגובה

• לטל

ד''ר אלי רימון
    14/11/2008

התמונה לא ברורה לי ללא בדיקה
    ממליץ לפנות לרופא הריון בסיכון שכן יתכן שאת בסיכון ללידה מוקדמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו