מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערכי סוכר נמוכים לאחר העמסת סוכרימית14/11/2008
שלום רב, זהו הריוני השני לאחר שההריון השני הסתיים בשבוע 28 לאחר מוות עוברי של העובר. התגלתה קרישיות יתר. אני מטופלת בקלקסן ובאספירין (עקב רעלת הריון בהריון הראשון). בהריון הקודם סבלתי מסכרת הריון. כחודשיים לפני שנקלטתי להריון ביצעתי העמסת סוכר של 75 גרם והערך יצא 152. (להבנתי - תקין אבל יש נטיה לסכרת). בנוסף במשפחה שני חולי סכרת - אחות ואבא. כעת אני בשבוע התשיעי להריון וביצעתי העמסת סוכר של 100 עפ"י הוראות הרופא המטפל. להלן התוצאות: בצום - 74 60' - 150 120' - 136 180' -40 (הבדיקה נבדקה פעמיים)!!! לאחר הבדיקה האחרונה חשתי חלשה מאוד, עד כדי סחרחורת וצורך עז לישון. אוסיף שתחושה זו מלווה אותי לרוב מתחילת ההריון אנא המלצתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימית
ד''ר אלי רימון15/11/2008סליחה שפספסתי.
התופעה מוכרת בהריון ומופיעה ב-5% מהנשים שעוברות העמסת סוכר .
לא נקשרה בשיעור יתר של סיבוכים.
הרגשה זו שכיחה גם לאחר ארוחות בהריון.
ניתן להוועץ בדיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)