חזרתי מהרופא ואני לחוצה אשמח עידוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרתי מהרופא ואני לחוצה אשמח עידוד
    לימור
    19/11/2008

חזרתי מהרופא כולי נסערת ובוכה , אני שבוע 32 יש לי לחץ דם גבוהה 150/100 על פי שאני לוקחת אלדומין 250 אני לא מבינה איך אצל הרופא יוצא מספרים כל כך גבוהים ואצלי בבית שאני עושה בדיקה ביתית יוצא 130- על 97- . בקיצור זה מלחיץ אותי אני יודעת שזה עושה נזק לקטנה כמו כן הייתי אצל 3 רופאים שונים וכל אחד אמר לי חות דעת שונה אם יש המלצה על רופא ללחץ דם טוב אשמח המלצה באיזור ראשון לציון והמרכז אני קראתי שלמי שיש לחץ דם גבוהה יש סיכוי טוב לניתוח קיסרי כמו כן מה זה עלול לגרום לתינוקת ??? אשמח עידוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ללימור

פרופ' יריב יוגב
    19/11/2008

פורום זה לפחות מבחינת השאלות הנשאלות את מנהלי הפורום אין מטרתם ליצור קבוצת תמיכה ועידוד כי אם תשובות קונקרטיות לשאלות מוכוונות.
    יל"ד כרוני בהריון המטופל תרופתית מחייב מעקב במסגרת מרפאה להריון בסיכון גבוה יש לעקוב אחרי מדדי יל"ד הופעת חלבון בשתן ומעקב אחר גדילת העובר
    אני מציע כי תפני לייעוץ מסודר שלאחריו אני משוכנע תהיי הרבה יותר מעודדת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו