מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הריון של עובר תאום לא זהההדס25/11/2008
שלום רב. אני בשבוע 27 עם הריון תאומים ,לא זהים -לאחר הח"ג.בבדיקה גנטית שנעשתה לעוברים התברר שאחד העוברים סובל ממוטציה קשה ועל כן בייעוץ גנטי הוחלט על" דילולו." רופא הנשים שלי המליץ על ביצוע הפעולה סביב שבוע 32 יש לי מס שאלות . מה הסיכוי להשראת לידת העובר התקין לאחר דילול העובר בעל המוטציה במידה וקיים סיכון להתפתחות לידה לאחר דילול מבוקר של עובר אחד ,אני משערת שאכן קיים סיכון כזה,האם יש פרק זמן מסויים שהוא קריטי להתחלת הלידה?שאחריו אפשר לנשום לרווחה? ההמלצה להזרקת הKCL נתנה ע"י הרופא המטפל בשבוע 32 להריון,לדעתכם האם כדאי לתת 24 שעות לפני כן צלסטון כדי שבמידה ובאמת תתפתח לידה מוקדמת העובר השני יוולד עם בשלות ריאות? אני פונה אליכם בשאלות מכוון שכאשר פניתי לרופא המטפל שלי בשאלות הוא החל לצעוק עלי שאני מפריעה לו בעבודתו. והתרכז רק בכתיבת המכתב לוועדה להפסקת הריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
ד''ר אלי רימון25/11/2008אין מספיק נתונים להעריך כנראה 2-5%
מתן צלסטון לפני הפעולה נכון
לידה מעבר לשבוע 34 כרוך בסיכונים נמוכים משמעותית לסיבוכי ם לעובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת הריון של עובר בתאומים לא זהים
הדס26/11/2008קודם כל תודה על ההתיחסות ועל המהירות. שאלתי היא האם לאחר ביצוע ה"דילול" של העובר יש איזה פרק זמן מסויים שבו עלולה להתרחש הלידה או שמרגע ביצוע הפעולה אני נכנסת לאחוזים של 5-2 %.עד הלידה עצמה ? האם נהוג להשאיר באשפוז לאחר הדילול עד הלידה? תודה מראש מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ד''ר אלי רימון26/11/2008אין המלצה ברורה לאשפוז אך בחלק מהמקומות נהוג לאשפז להשגחה 24-48 שעות כדי לאתר בעיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)