פרסולט וצירים מוקדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרסולט וצירים מוקדמים
    רוני
    30/11/2008

שלום רב לרופאים, הנני בהריון ראשון ללא היסטורית הפלות בעבר. החלו לי צירים בתחילת שבוע 33 , אושפזתי וקיבלתי טיפול תרופתי הכולל פאפאברין ונרות וכמו כן פרסולט 3 פעמים ביום. שוחררתי לביתי ושוב החלו צירים, הפעם קיבלתי מרשם לפרסולט 6 פעמים ביום 20 מ"ג. צוואר סגור באורך 4.7 . כיום אני בשבוע 34 ושוב החלו לי צירים אך מאוד חזקים. הגעתי למיון יולדות שוב והרופא אמר לי להמשיך עם הפרסולט לעוד שבוע כיוון שהצוואר עדיין סגור ואין תהליך לידה. ההריון עד כה היה תקין למעט סכרת גבולית, שבמהלכה הסוכר היה מאומן בכל הבדיקות. אני מתגוררת בעיר דרומית ואין בבית החולים כאן פגיה. אני מאוד מודאגת. כל רופא אומר משהו אחר. האחד להפסיק פרסולט ושני להמשיכו. כרגע שוחחררתי שוב לביתי. אני עדיין עם צירים. מה לעשות ??? לטוס כרגע לא ניתן וכמובן שנסיעה ממושכת ללא בתי חולים בדרך נשמעת לי מסוכנת. אנא עצתכם תודה על הסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרסולט וצירים מוקדמים

הוספת תגובה

• פרט נוסף

רוני
    30/11/2008

בשבוע 31 בהערכת משקל, העוברית הייתה במשקל של 1860 גרם ונצפו ריבוי מי שפיר יחסי, שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרסולט וצירים מוקדמים

פרופ' יריב יוגב
    30/11/2008

כעיקרון אין הוכחה כי טיפול מונע בצירים משפר את סיכויי התחלואה והתמותה של העובר בשבוע בו את נמצאת. לאור גיל ההריון בו את נמצאת ואורך תעלת הצוואר שמדדו לך קרוב לוודאי כי יש לך צירים מוקדמים אך הם אינן מובילים ללידה. נראה לי כי לאור מיקום מגורייך להמשיך עם נטילת הפרסולט עד שבוע 35 ואז להפסיקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו