מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרסולט וצירים מוקדמיםרוני30/11/2008
שלום רב לרופאים, הנני בהריון ראשון ללא היסטורית הפלות בעבר. החלו לי צירים בתחילת שבוע 33 , אושפזתי וקיבלתי טיפול תרופתי הכולל פאפאברין ונרות וכמו כן פרסולט 3 פעמים ביום. שוחררתי לביתי ושוב החלו צירים, הפעם קיבלתי מרשם לפרסולט 6 פעמים ביום 20 מ"ג. צוואר סגור באורך 4.7 . כיום אני בשבוע 34 ושוב החלו לי צירים אך מאוד חזקים. הגעתי למיון יולדות שוב והרופא אמר לי להמשיך עם הפרסולט לעוד שבוע כיוון שהצוואר עדיין סגור ואין תהליך לידה. ההריון עד כה היה תקין למעט סכרת גבולית, שבמהלכה הסוכר היה מאומן בכל הבדיקות. אני מתגוררת בעיר דרומית ואין בבית החולים כאן פגיה. אני מאוד מודאגת. כל רופא אומר משהו אחר. האחד להפסיק פרסולט ושני להמשיכו. כרגע שוחחררתי שוב לביתי. אני עדיין עם צירים. מה לעשות ??? לטוס כרגע לא ניתן וכמובן שנסיעה ממושכת ללא בתי חולים בדרך נשמעת לי מסוכנת. אנא עצתכם תודה על הסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט נוסף
רוני30/11/2008בשבוע 31 בהערכת משקל, העוברית הייתה במשקל של 1860 גרם ונצפו ריבוי מי שפיר יחסי, שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרסולט וצירים מוקדמים
פרופ' יריב יוגב30/11/2008כעיקרון אין הוכחה כי טיפול מונע בצירים משפר את סיכויי התחלואה והתמותה של העובר בשבוע בו את נמצאת. לאור גיל ההריון בו את נמצאת ואורך תעלת הצוואר שמדדו לך קרוב לוודאי כי יש לך צירים מוקדמים אך הם אינן מובילים ללידה. נראה לי כי לאור מיקום מגורייך להמשיך עם נטילת הפרסולט עד שבוע 35 ואז להפסיקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)