GBS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• GBS
    איילה
    30/11/2008

שלום רב, אלו תוצאות בדיקה וגינלית בשבוע 15 להריון. כעת אני בשבוע 20 והרופא רשם לי אנטיביוטיקה. הוא גם ציין שבחדר לידה אצטרך לקבל אנטיביוטיקה. יש לי מספר שאלות: מה קורה אם לא אספיק לקבל את הטיפול בחדש לידה? זו לידה מספר 3. הלידה הקודמת הייתה מהירה מאוד. האם צריך לקבל אנטיביוטיקה עכשיו? האם טיפול כעת ימנע מתן אנטיביוטיקה בלידה? האם ניתוח קיסרי הוא פיתרון? האם מתן אנטיביוטיקה בלידה מונע ב – 100% מעבר והדבקות של העובר? האם אין לעובר סכנה גם כעת? Vaginal culture p ממצא תהליך בתרבית צמיחה של Vaginal culture הערה לרגישות תשובה רגישות אנטיביוטיקה חיידק <=0.12 S Ampicillin Str. agalactiae gr B <=0.25 S Clindamycin Str. agalactiae gr B <=8 S Cefazolin Str. agalactiae gr B <=0.25 S Erythromycin Str. agalactiae gr B <=0.03 S Penicillin Str. agalactiae gr B >=16 R Tetracycline Str. agalactiae gr B <=0.5 S Vancomycin Str. agalactiae gr B

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    GBS

הוספת תגובה

• GBS

פרופ' יריב יוגב
    30/11/2008

המצאות חיידק מסוג GBS בנרתיק סמוך ללידה מחייבת מתן אנטיביוטיקה במהלך הלידה. אינני משוכנע כי יש מקום כעת לטיפול אנטיביוטי. מספר מחקרים הוכיחו כי מתן אנטיביוטיקה אפילו שעה טרם הלידה השיגה מינון מגן מספק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו