דחוף- כמה זמן אפשר בלי קלקסן??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף- כמה זמן אפשר בלי קלקסן??
    נילי
    04/12/2008

שלום, אני בשבוע 40+3 נוטלת קלקסן 60 מ"ג בשל תסמונת אפלה. לקראת לידה שניה. הזרקה אחרונה ביום שלישי בלילה. נכון ליום רביעי בערב-צירים, פתיחה 2 ס"מ צואר מחוק 50 אחוז וסטריפינג. אחרי הסטריפינג אתמול היו צירים פעילים, היום מעט דעיכה בקצב. שאלתי- האם להזריק בנתיים או לא? כמה ימים זה בטיחותי להשאר ללא טיפול? אשמח לתשובתכם המהירה, נילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף- כמה זמן אפשר בלי קלקסן??

פרופ' יריב יוגב
    04/12/2008

אינני נוהג לתת יעוץ לנשים מאושפזות
    התייעצי עם הרופאים המטפלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון....

נילי
    04/12/2008

איני מאושפזת. אני בבית, יש לי צירים אפקטיביים (דקה ויותר), פתיחה ומחיקה, אך הקצב איטי. איני מעוניינת בהתערבויות כל עוד הכל כשורה. הייתי במיון רק כדי לוודא שאכן הכל כשורה, ואכן הכל בסדר, רק מתנהל בקצב איטי. ולכן, אני שואלת על הטיפול בקלקסן. היום הזרקתי בצהריים שוב 40 מ"ג כשראיתי שאין התקדמות ממשית. רציתי רק את תמיכתך לגבי ההמשך. ושוב, השאלה שנשאלת-כמה זמן זה בטוח ללא קלקסן אם ה "ספירה לאחור" מתחילה היום בשתיים בצהריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנילי

פרופ' יריב יוגב
    04/12/2008

נראה לי הגיוני להיבדק מחר בבוקר ולגבש החלטה לאור התנאים הצוואריים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, כך אעשה.

נילי
    04/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו