כאבי בטן תחתונה בחודש שלישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן תחתונה בחודש שלישי
    אופטימית
    04/12/2008

שלום, אני נמצאת כרגע בשבוע 11+3 , ומתחילת השבוע התחלתי להרגיש מעין התכווצויות בבטן תחתונה, ממש מעל המפשעה , לרוב באמצע ולפעמים גם בצדדים. לעיתים התכווצויות אלו מרגישות לי ממש כמו כאבים שבאים אחד אחרי השני ועוזבים. אתמול הייתי אצל הרופא שעשה אולטרסאונד מעל הבטן, לא ראו טוב כ"כ אך הוא ראה דופק , עובר בגודל 5.6 ס"מ. לעיניין הכאבים הוא לא נלחץ ואמר כי עלי לשתות הרבה, אך לא הסביר מדוע יש כאבים. הכאבים הללו מטרידים אותי בכל זאת. מה גם, שהיום התחלתי להרגיש מעין התכווצויות גם בפתח הנרתיק, תחושת אי נוחות כזו. וגם זה מלחיץ אותי..... בבקשה תגידו לי מה עלי לעשות? האם כל אלו מעידים על משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברצוני להוסיף שההריון הושג מטיפולים

אופטימית
    04/12/2008

ההריון הושג מטיפול ראשון בגונל F + אוביטרל + הזרעה , ותמיכה של אנדומטרין עד שבוע 9. וזאת לאחר 3 טיפולים כושלים באקוקלומין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאופטימית

פרופ' יריב יוגב
    05/12/2008

קשה לתת ייעוץ לכאבים באינטרנט
    במידה ואינך שקטה מבדיקת הרופא פני לבדיקה נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו