נטילת אספירין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת אספירין
    פ
    10/12/2008

אני אחרי הפלה ולידה מוקדמת עשיתי בדיקות לקרישיות להלן חלק מהתוצאות שנראות לא כל כך בסדר. לפי אחד הרופאים. אני כרגע בשבוע 12. cardiolipin igG 15.7 Gpl/ml cardiolipin igm 10.1 mpl/ ml לאור התוצאות רופא אחד ממליץ לי לקחת אספירין, רופא אחר אומר שלא צריך. אני מבולבלת ,האם לקחת או לא, אשמח לשמוע את דעתך. מוכנה לקחת כל דבר שלא מזיק, העקר שההריון יעבור בשלום. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת אספירין

הוספת תגובה

• אספירין

ד''ר אלי רימון
    10/12/2008

היעוץ הוא מורכב
    ממליץ לפנות לרופא הריון בסיכון המתמחה בקרישיות יתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באספירין

נורית
    12/12/2008

שלום לך, לי יש מקרה דומה מאד לשלך. הרופאה שלי ד"ר בירון מומחית בהריונות בסיכון ממאיר בכפר סבא ומארצות הברית, לא זוכרת מאיפה. היא הסבירה לי שרק אם הבדיקה לא תקינה פעצים ברציפות בהפרש של 6-12 שבועות היא נחשבת ללא תקינה באמת ורק אז צריך לטפל ובכל מקרה ערכים גבוהים של שני הנוגדנים נחשבים מעל 20 כך שלך אפילו אין ערכים גבוהים בבדיקה שעליה סיפרת. אני בלי טיפול כבר בשבוע 35 והכל בסדר. מאחלת לך שגם אצלך הכל יהיה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו