סקירה מאוחרת ופערים בגדילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירה מאוחרת ופערים בגדילה
    רומי
    18/12/2008

לפני שלושה שבועות כתבתי שנמצא אצלי בסקירה המאוחרת פער של שבועיים בין גיל לפי ווסת ובין הגודל של העוברית. הרופא אמר לי לחזור תוך שלושה שבועות ואתמול היה היום. בשלושה שבועות גדל הפער לכמעט שלושה שבועות במצטבר. אתמול הייתי 24+6 וממוצע המדידות מתאים לשבוע 22+0 אני סובלת מלחץ דם גבוה כרוני ומטופלת בנורמיטן 50 מ"ג ואלדומט 750 מ"ג. בלי שום קשר, איכות הבדיקה היתה גרועה במיוחד. אני לא יודעת אם זה חוסר רצון של הרופא, מכשיר לא מספיק טוב, אבל לטענתו דופן הבטן שלי עבה ולא ניתן לראות. את מה שצריך לבדוק במוח, הוא לא ראה. בסקירה הראשונה היתה נקודה לבנה בלב. אתמול הוא לא הצליח לבדוק את הלב בכלל. תחושה כללית מהבדיקה - רעה מאוד. הרגשתי שלא נבדק כלום.. ותחושה אישית שאולי אפילו המדידות והפערים לא נכונים. האם בשבועות המתקדמים כמו שלי לא עושים בשום צורה אולטראסאונד וגינלי? אם לא רואים באופן בטני פשוט מוותרים? מה כדאי לי לעשות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרומי

פרופ' יריב יוגב
    18/12/2008

אני מבין את המצוקה
    קשה מאוד לתת ייעוץ אמיתי בצורה כזו (דרך האינטרנט) ולא בצורה מסודרת בה עוברים על כל ההיסטוריה הרפואית, מהלך ההריון בדיקות הדמיה ובדיקות המעבדה הרלבנטיות.
    קבעי פגישת ייעוץ באם מעונינת או פני לחוות דעת רופא המומחה להריון בסיכון גבוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו