cmv חיובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cmv חיובי
    עדי
    19/12/2008

ד"ר שלום! מכיוון שלא נחשפתי בעבר לCMV אני במעקב אצל הרופא נשים שלי ובבדיקת דם האחרונה מתאריך 11.12 התברר שנידבקתי - CMV IGG חיובי 10.40 וIGM חיובי עם AVIDITY 0.23 .כרגע אני נמצאת בשבוע 22 . הרופא שלי שלח אותי לבצע בדיקת דם נוספת כדי לשלול טעות במעבדה ואמר שאם זה עדיין יהיה חיובי הוא ממליץ לי לעשות בדיקת מי שפיר כדי לראות שהעובר לא נידבק. אני נמצאת בלחץ אטומי מהסיכוי שאולי העובר נידבק. מה עלי לעשות עד לבדיקת מי השפיר? הרופא שלי אמר שזו הידבקות טריה לפי הערכים וגם כי לפני 3 חודשים שני הערכים היו שליליים ושאת המי שפיר אני אצטרך לעשות עוד 2-3 שבועות בגלל שמרגע ההדבקות צריכים לעבור 6 שבועות. מה הסיכונים? מה אפשר לעשות בנתיים? אודה לך אם תענה לי בהקדם.. תודה מראש עדי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv חיובי

הוספת תגובה

• cmv חיובי

פרופ' יריב יוגב
    19/12/2008

הייעוץ לגבי אפשרות ההידבקות ב CMV אינו פשוט ודורש שיחה ארוכה ומסודרת. אינני יודע היכן את מטופלת ואיפה נמצאת במעקב אני מזמין אותך לקבל ייעוץ מסודר במסגרת המרפאה להריון בסיכון גבוה בבילינסון אנו מפעילים מרפאה לזיהומים בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך CMV חיובי

עדי
    19/12/2008

קודם כל תודה רבה על תשובתך המהירה. אני שייכת לקופת חולים כללית והרופא שלי הוא ד"ר גוטרמן אליהו, רופא בכיר במחלקת יולדות ונשים בבית חולים כרמל ומנהל שירות הריון בסיכון גבוה מחוז חיפה וגליל מערבי - שירותי בריאות כללית. מנהל מרכז לבריאות האישה. נהריה - שרותי בריאות כללית . מה עלי לעשות כדי להגיע אליך לבלינסון? האם צריך התחייבות? מהרופא משפחה או מהרופא נשים שלי? בנתיים הרופא נשים שלי אמר לי רק שהוא מתלבט לגבי מתי להזמין אותי לדיקור מי שפיר. האם לפני זה כדאי לי להגיע לבלינסון? סליחה על כל כך הרבה שאלות אני פשוט בחרדה נוראית. תודה, עדי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך CMV חיובי

פרופ' יריב יוגב
    20/12/2008

את בידיים טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו