מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זריקת צלסטון בסכרת הריונית - דחוף!!עדי25/12/2008
שלום אני בשמירת הריון עקב צירים מוקדמים משבוע 23 ובנוסף גילו סכרת הריונית בשבוע 26 שמאוזנת היטב ע"י דיאטה. בזמנו אושפזתי בשבוע ל24 ל 5 ימים וקיבלתי צלסטון. אתמול, שבוע 32 התאשפזתי שוב בבי"ח עקב צירים חזקים מאוד וכאבים והוחלט לתת לי זריקת צלסטון נוספת, למרות שקיבלתי בשבוע 24. אמרו לי שהזריקה תעלה לי את רמת הסוכר בדם, ואכן שבאתי היום לבדוק בערב, שעתיים לאחר ארוחה אכן הסוכר היה גבוה מאוד 176 (ככה הוא תמיד נע בין 100-115)...... כמה ימים לאחר הזריקה השניה בסדרה הסוכר אמור להתאזן? מאיזה ערכים אני צריכה לדאוג ולדווח לרופא או ללכת לבי"ח? האם זה יכול לפגוע בעובר??? האם יש משהו שאני יכולה לעשות, כגון לא לאכול פחמימות בימים האלה? תודה עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלסטון
ד''ר אלי רימון26/12/2008התופעה מוכרת
אין נזק לעובר
הערכים מתאזנים בד"כ תוכ 4-5 ימים.
ערכים חריגים מעל 160 שעה לאחר ארוחה דורשים דיווח והתיחסות הרופא המטפל
כאמור בד"כ מסתדר תוך מספר ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)