זריקת קלקסן - האם נדרש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקת קלקסן - האם נדרש?
    לימור
    30/12/2008

שלום רב, אני בשבוע 11 להריון השני שלי. ההריו ן הראשוןהסתיים בשבוע 33 עם לד גבוה ועלייה בתפקודי כבד. הייתה התלבטות האם מדובר ב ACUTEFATTY LIVER OF PREG או לחילופין HELLP חלקי. הלידה הייתה בקיסרי וטופלתי לפני בקריו. בכל מקרה תפקודי כבד חזרו לנורמה לאחר חודש ובבירור להפרעה במטבוליזים חומ היה שלילי. בירור טרומבופיליה לא העלה דבר פרט לרמה גבוהה של פקטור 8 בבדיקה חד פעמית. מומחה להיי ריסק ממליץ על זריקן קלקסן בעוד ההמטולגית ממליצה על טיפול ב CARTIA, מה לעשות? האם דרוש לך נידע נוסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקת קלקסן - האם נדרש?

הוספת תגובה

• ללימור-זריקת קלקסן - האם נדרש?

פרופ' יריב יוגב
    30/12/2008

אינך מצפה שאתן המלצה על סמך הנתונים שסיפקת
    נראה לי כי את במסגרת מעקב מסודר של מרפאה להריון בסיכון גבוה
    במידה ומעוננינת בחו"ד נוספת קבעי פגישת ייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובר קטן

עובר קטן
    21/10/2009

יש לי גם שאלה אני בהריון בשבוע 28 הריון שני בהריון הראשון ילדתי תינוק איוג"יאר וגם בהריון הזה אובחן עובר קטן מהשבוע המתאים החליטו לתת לי זריקת קלקסן 40 מיליגרם האם זה יעזור במשקל העובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו