תוצאות בדיקת הסקר הביוכימי - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת הסקר הביוכימי - דחוף
    אופטימית
    30/12/2008

שלום, בת 25.5, הריון ראשון שהושג ע"י טיפול בגונל F + הזרעה. עפ"י הוסת - שבוע 15+1, עפ"י ה- US בשקיפות וה- US בסקירת מערכות , העוברית גדולה בשבוע. כל הבדיקות שעשיתי עד כה היו טובות, כנ"ל סקירת מערכות. ***** להלן תוצאות שקיפות עורפית מהתאריך 10/12 שבוע 12.2: שקיפות - 1.2 מ"מ CRL - 72 מ"מ גיל הריון לפי השקיפות - 13.2 שבועות. סיכום הבדיקה: הודגם דוקטוס ונוזוס גל A חיובי *****להלן תוצאות הסקר הביוכימי מהתאריך 11/12 : PAPP A - 0.88 MOM PAPP A - 2338 MIU/L FREE BETA HCG - 3.50 MOM FREE BETA HCG - 97.6 NG/ML עד לא ביקרתי אצל הרופא המטפל ( תור ב- 1/1/09) אבל בטיפת חלב בתאריך - 26/12/08 הבהילו אותי מאוד ואמרו שהתוצאות לא טובות , וביקשו שאגש מיד לרופא. מאז התקשרו אלי עוד פעמיים על מנת לוודא שהלכתי לרופא, אך יש לי תור רק בעוד יומיים ואני מאוד לחוצה. אנא ממך דוקטור תאמר לי בבקשה מה אומרות התשובות של הסקר הביוכימי? אציין כי כל יתר הבדיקות טובות . תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת - ומצטערת על האורך

אופטימית
    30/12/2008

להלן הסיכונים כפי שהיו רשומים התוצאות השקיפות ובסקר הביוכימי - שקיפות - סיכון לפי גיל - 1/1268 סיכון לפי שקיפות + גיל - 1/8453 סקר ביוכמי - סיכון לדאון לפי גיל - 1/1300 סיכון לדאון לפי גיל+שקיפות + ביוכימי - 1/1500 סיכון לטריזומיה 18 לפי גיל + שקיפות+ ביוכימי - 1/20000 אודה מאוד למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת הסקר הביוכימי - דחוף

פרופ' יריב יוגב
    30/12/2008

אין דחיפות. בעוד יומיים אני משוכנע כי תקבלי ייעוץ מסודר מן הרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו