מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת הסקר הביוכימי - דחוףאופטימית30/12/2008
שלום, בת 25.5, הריון ראשון שהושג ע"י טיפול בגונל F + הזרעה. עפ"י הוסת - שבוע 15+1, עפ"י ה- US בשקיפות וה- US בסקירת מערכות , העוברית גדולה בשבוע. כל הבדיקות שעשיתי עד כה היו טובות, כנ"ל סקירת מערכות. ***** להלן תוצאות שקיפות עורפית מהתאריך 10/12 שבוע 12.2: שקיפות - 1.2 מ"מ CRL - 72 מ"מ גיל הריון לפי השקיפות - 13.2 שבועות. סיכום הבדיקה: הודגם דוקטוס ונוזוס גל A חיובי *****להלן תוצאות הסקר הביוכימי מהתאריך 11/12 : PAPP A - 0.88 MOM PAPP A - 2338 MIU/L FREE BETA HCG - 3.50 MOM FREE BETA HCG - 97.6 NG/ML עד לא ביקרתי אצל הרופא המטפל ( תור ב- 1/1/09) אבל בטיפת חלב בתאריך - 26/12/08 הבהילו אותי מאוד ואמרו שהתוצאות לא טובות , וביקשו שאגש מיד לרופא. מאז התקשרו אלי עוד פעמיים על מנת לוודא שהלכתי לרופא, אך יש לי תור רק בעוד יומיים ואני מאוד לחוצה. אנא ממך דוקטור תאמר לי בבקשה מה אומרות התשובות של הסקר הביוכימי? אציין כי כל יתר הבדיקות טובות . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת - ומצטערת על האורך
אופטימית30/12/2008להלן הסיכונים כפי שהיו רשומים התוצאות השקיפות ובסקר הביוכימי - שקיפות - סיכון לפי גיל - 1/1268 סיכון לפי שקיפות + גיל - 1/8453 סקר ביוכמי - סיכון לדאון לפי גיל - 1/1300 סיכון לדאון לפי גיל+שקיפות + ביוכימי - 1/1500 סיכון לטריזומיה 18 לפי גיל + שקיפות+ ביוכימי - 1/20000 אודה מאוד למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת הסקר הביוכימי - דחוף
פרופ' יריב יוגב30/12/2008אין דחיפות. בעוד יומיים אני משוכנע כי תקבלי ייעוץ מסודר מן הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)