העמסת סוכר 100 גרם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר 100 גרם
    שירה
    01/01/2009

שלום. יש לי תור להעמסת סוכר 100 גרם לשבוע 24, ואני תוהה האם זה לא מוקדם מדי בשביל הבדיקה הזאת? יכול להיות שלא ניתן עדיין לגלות סוכרת הריונית בשבוע כזה וכדאי לדחות את הבדיקה בכמה שבועות? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר 100 גרם

הוספת תגובה

• העמסת סוכר 100 גרם

פרופ' יריב יוגב
    01/01/2009

אינך מפרטת מדוע הרופא המטפל ביקש להתחיל עם העמסה של 100 גרם. שבוע 24 הינו זמן מתאים. במידה והבדיקה תקינה יש לשקול לחזור על הבדיקה כעבור 4 שבועות בהתאם לשיקול קליני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה.

שירה
    01/01/2009

הופניתי לבדיקה כי אני נמצאת בקבוצת סיכון (סוכרת במשפחה). עשיתי גם העמסה 50 גרם שיצאה תקינה. האם זה משנה את התשובה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסתי

פרופ' יריב יוגב
    01/01/2009

במידה ובדיקת ה GCT (העמסה של 50 גרם) היא תקינה (פחות מ 130) אין כל טעם לבצע העמסה של 100 גרם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו