זריקת צלסטון + סכרת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקת צלסטון + סכרת הריון
    אודי
    09/01/2009

הי, שמי אודי ואני בשבוע 31. לאחרונה אובחנה אצלי סכרת הריון, אני נוטלת חצי כדור גלובן עם ארוחת ערב אך הסכרת עדיין לא מאוזנת, ערכים בין 90 בבוקר בצום לבין 120 לאחר הארוחות. לפני יומיים אושפזתי במחלקת האם והעובר בשל צירים מוקדמים ופתיחה 2 ס"מ. עכשיו אני נוטלת 5 כדורי פרסולאט ביממה ( בהפרש של 4-5 שעות כל אחד) וכן קיבלתי שתי זריקות צלסטון בהפרש של 24 שעות -- את האחרונה קיבלתי בערך לפני 18 שעות - לפני שעתיים עשיתי בדיקת סוכר, שלוש שעות אחרי ארוחת ערב, ולתדהמתי גיליתי ערך סוכר של 232. עכשיו עשיתי בדיקה נוספת, לאחר צום של 5 שעות , והערך הוא 185. האם אני צריכה לפנות למיון? האם זה נורמלי לאחר הזריקה?? אני יודעת שהזריקה משבשת את איזון הסוכר, ובאמת אתמול הערכים היו בסביבות 150-160 ( אחרי שקיבלתי את הזריקה הראשונה) , אבל 230? זה נראה לי מסוכן מדיי, לא? יש לציין כי לארוחת ערב אכלתי לחמניה מקמח מלא ללא סוכר עם קוטג 5% וסלט ירקות- ארוחת ערב קבועה ללא שינוי מימים אחרים. אנא תשובתכם, אני מודאגת. תודה~!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקת צלסטון + סכרת הריון

הוספת תגובה

• צלסטון

ד''ר אלי רימון
    09/01/2009

הערכים שציינת גבוהים ועלייך לפנות לבדיקה
    לידיעה ההפרעה ברמות הגלוקוז משתפרת במהלך מספר ימים מהזריקה אך אם הערכים גבוהים ניתן לטפל באנסולין עד איזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אודי
    10/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו