מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות חלבון עוברי וייעוץ גנטי-דחוףאופטימית14/01/2009
שלום, בת 26 , הריון ראשון מטיפול גונל F+הזרעה. שבוע 17+2 לפי הוסת, ו 18+2 לפי US . להלן תוצאות שקיפות עורפית וסקר ביוכימי שבוצע למחרת: NT NUCHAL TRANSLUCENCY - 1.00 MOM NT NUCHAL TRANSLUCENCY - 1.02 MM PAPP A - 0.88 MOM PAPPA A - 2338 MIU/L FREE BETA HCG - 3.50 MOM FREE BETA HCG - 97.6 NG/ML MATERNAL AGE RELATED RISK 1/1300 DOWNS SYNDROM RISK 1/1500 TRISOMY 18 RISK 1/20000 כמו כן ישנן גם תוצאות החלבון העוברי: AFT - 2.11 MOM AFT - 80.23 NG/ML HCG - 3.43 MOM HCG - 80.16 U/ML ESTRIOL - 0.83 MOM ESTRIOL - 1.06 NG/ML MATERNAL AGE RELATED RISK 1/1262 RISK (AGE + BIOCHEM - 1/434 הופניתי לייעוץ גנטי , ובייעוץ הגנטי אמרו לי כי הבעייה היא בשיליה ושעלי להיות מטופלת המרפאה לסיכון גבוה. אך לא אמרו לי כלום על מי שפיר, ועל מומים. רופא הנשים שלי לעומת זאת אומר כי לדעתו מאחר והסיכון לתסמונת דאון גבוה אני צריכה לעשות מי שפיר. אני די מבולבלת אם כך, האם הבעיה היא בעובר או בשליה? מי צודק, היועץ הגנטי או הרופא? אני זקוקה לחוו"ד נוספת. בבקשה ..... 1) האם עלי לעשות בדיקת מי שפיר לאור התוצאות? 2) האם יש בדיקת אולטרסאונד מוכוונת שיליה? 39 האם בבדיקת מי שפיר אפשר לענות על שתי הבעיות : גם מומים וגם שיליה? אודה מאוד למענה, וממש מצטערת על האורך......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות חלבון עוברי וייעוץ גנטי-דחוף
פרופ' יריב יוגב15/01/2009ייעוץ לגבי בדיקת מי שפיר חוצה את גבולות הייעוץ מעל דפי האינטרנט.
יש להתייחס לבדיקות ב 2 רמות האחת בסיכון היחסי למומים כרומוסומאליים והשניה מבחינת סיבוכי הריון עתידיים
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ מסודרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)