פסודו טומור צרברי והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסודו טומור צרברי והריון
    אפרת
    18/01/2009

שלום רב! אני בת 28 ואני סובלת מפסודו טומור צרברי והשתילו לי LP SHUNT. אני בהריון (ראשון) בשבוע ה-13 ויש לי כאבים חזקים בגב וכן כאבי ראש ואני נורא חלשה (אני גם אנמית) ועייפה רוב הזמן. הפנו אותי מהקופ"ח למח' הריון בסיכון והייתי שם והרופאה אמרה שעלי להיות בביקורות יותר תכופות במחלקת נוירוכירורגית כדי לוודא שלא יהיו בעיות עם ה SHUNT. אני עובדת כיועצת יופי וזה אומר שבכל יום אני עומדת 5 שעות על הרגליים לא ניתנת האפשרות לשבת בעבודה ואני פשוט מרגישה נורא רע. והפסקתי ללכת לעבודה כבר לפני כשלושה השבועות כשהרגשתי שאני עומדת להיתעלף בדרכי לשם. השאלה היא מה זה אומר שמירת הריון ? מה עלי לעשות? מה לא לעשות? אני ניסיתי להיכנס להריון מזה 6 שנים ואני אעשה הכל לשמור על זה. יש לי עוד שאלה אתמול היה לי כאבי ראש נורא חזקים ופשוט נכנס לי פחד שלעובר לא יהיה גם כאבים. הוא לא מרגיש את זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסודו טומור צרברי והריון

הוספת תגובה

• לאפרת

ד''ר אלי רימון
    18/01/2009

מבחינת העובר אין בעיה.
    הכאבים והחולשה יתכנו על רקע שנט שלא מנקז או חלילה מזוהם
    לכן יש צורך בבדיקת נוירוכירוג במקום בו עברת את הניתוח לשנט.
    שמירת הריון הינה פטור מעבודה שעלולה לסכן את ההריון.
    עלייך לפנות לרופאה במרפאת הריון בסיכון גבוה כדי לקבל את האישור לכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה תודה

אפרת
    20/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו