אולטרסאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטרסאונד
    ד'
    01/02/2009

שלום רב, מאחר ואני בהריון בסיכון, אני עושה אולטרסאונד כל שבוע, שבועיים. קראתי שזה יכול לגרום להיפראקטיביות. האם זה אכן נכון? האם זה יכול לגרום לבעיות אחרות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטרסאונד

הוספת תגובה

• לד

ד''ר אלי רימון
    01/02/2009

למיטב ידיעתי לא
    אם אולטרסאונגד היה גורם לבעיות היינו כבר נתקלים בסיבוכים בישראל היות שאנו מובילים בעולם בכמות הבדיקות לאישה במהלך הריון. נשים בארה"ב ואירופה עוברת בממוצע 2-3 בדיקות אולטרסאונד במהל הריון רגיל וקצת יותר בסיכון גבוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה..

ד'
    03/02/2009

תודה רבה על תשובתך. יש סיבה רפואית לכך שבאירופה ובארצות הברית עושים מעט בדיקות אולטרסאונד? אני פשוט חוששת מכמות הבדיקות שאני עושה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד

ד''ר אלי רימון
    03/02/2009

כן
    הנשים פחות היסטריות ומבינות שאין צורך לראות האם העובר חי ונושם כליום וכל שבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו