הריון לאחר הפלה misseg

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לאחר הפלה misseg
    קרן
    02/02/2009

שלום אני עברתי הפלה missed כתוצאה מעובר שלא התפתח והיעדר דופק בשוע ה- 8 וסת אחרון: 01.01.01 ביוץ: 16.01.09 בדיקת הריון ביתית חיובית בדיקת הריון (בדיקת דם): 31 הורמון בטא האם אני בהריון? אם כן, האם ייתכן שרמתהורמות הבטא נמוך כי ההריון שוב לא מתפתח? מה לעשות? אנא עזרתכם והנחייתכם אני פוחדת לעבור הפלה וגרידא פעם נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לאחר הפלה misseg

הוספת תגובה

• לקרן

ד''ר אלי רימון
    03/02/2009

יתכן שהריון לא תקין אך כדאי לחזור על בטא + סונר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת דם שניה

יעל
    05/02/2009

היי להזכירך: וסת אחרון: 01.01.09 ביוץ: 16.01.09 בדיקת הריון ביתית: חיובי בדיקת דם ראשנה: בטא 31 ועכשיו: עשיתי בדיקת דם שניה התוצאה: בטא 225 האם הריון תקין? האם העליה תקינה? מה המשמעות של ערך בטא נמוך (למרות שבעליה)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

ד''ר אלי רימון
    05/02/2009

המעקב צריך להעשות על ידי הרופא המטפל ולא באנטרנט!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו