הכנות להריון שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנות להריון שני
    אפרת
    15/02/2009

שלום, לפני כשנתיים עברתי לידת חירום בניתוח קיסרי בעקבות רעלת הריון חמורה, הייתי מאושפזה כחודש וחצי במחלקה לסיכון גבוה בבלינסון. לאחר הניתוח הקיסרי התגלה 30 אחוז היפרדות שיליה וטופלתי במגנזיום בעירוי.. ילדתי פגית בשבוע 31 במשקל 1 קילו. לילדה שלום ובריאות. בבדיקת המטולוגיה שנה לאחר הלידה התברר כי יש לי נוגדני לופוס אנטיקואגולנט - LAC חויבי 1.64 . עד היום מטופלת במניעת יתר לחץ בנורמיטן, דיזותיאזיד ופיברט 400. יש נטיה לסוכר גבוה, יש טריגליצרידים 400 וכולסטרול גבוה. יש עד היום חלבונים בשתן 200 מ"ג. יש עודף משקל: גובה 1.60 משקל 78 ק"ג. לאחר התייעצות עם נפרולוג והמטולג הובהר לי כי הסיכונים הם גבוהים ויש לשקול כניסה להריון נוסף. מתכננת הריון שני אך יש חששות כבדים לגבי הצלחתו לאור כל הבעיות שתיארתי בעיקר כי הובהר לי כי יש סיכונים של סכרת, קרישה, הפלה, רעלת ואף מוות. השאלות שלי: א. חוץ מאספירין וקלקסאן, יש עוד הכנות לפני הריון נוסף שעליי לעשות ? ב. האם יש סיכוי לסיים הריון שני בהצלחה לאור כל הנתונים שאני מביאה איתי להריון כזה ? ג.האם אתה ממליץ על כניסה להריון במצבי ? אשמח לתשובתך הכנה, , אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנות להריון שני

הוספת תגובה

• לאפרת

ד''ר אלי רימון
    16/02/2009

התמונה מורכבת מדי מכדי שאסכם אות באנטרנט.
    פני ליעוץ מסודר של רופא הריון בסיכון שגם ילווה אות במהלך הריון עתידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו