מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התגלה נוגדן נדיר : Anti Cwאנטי CW23/02/2009
שלום , בת 28 ,הריון ראשון. בסביבות שבוע 10 ביצעתי בדיקת coomb Ind והתוצאות הראו Pos עם הערה של : "חשד לנוגדן anti cw ". נשלחתי לבדיקת דם מעמיקה יותר במכון המטולוגיהעל מנת לאשר או לשלול את החשד הנ"ל. תוצאות הבדיקה הראו כי אני נושאת את נוגדן anti cw עם טיטר 1:64 . אשמח לקבל מידע עד כמה שניתן על הנוגדן +הסיכונים + מה עליי לעשות /מה מומלץ לי לעשות (בכל שלב של ההריון) , האם עליי להיות במעקב להריון בסיכון גבוה ? אני יודעת שאין הרבה מידע ברפואה על נוגדן זה ועל מקרים כאלו ולכן כל מידע יכול להועיל לי. כל מידע ששמעתם /נתקלתם /קראתם. המון תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התגלה נוגדן נדיר : Anti Cw
פרופ' יריב יוגב24/02/2009בתור התחלה- יש לבדוק בבנק הדם את בן זוגך לנוכחות האנטיגן ע"פ כדוריות הדם שלו (במידה ואין לו הרי שאין סיכוי לעובר להיות נשא ולכן אין בעיה במהלך ההריון) בהמשך יש להיותבמעקב ביחידה להריון בסיכון גבוה אחר זרימות דם במוח העובר (כמדד עקיף להתפתחות אנמיה עוברית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)