התגלה נוגדן נדיר : Anti Cw

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התגלה נוגדן נדיר : Anti Cw
    אנטי CW
    23/02/2009

שלום , בת 28 ,הריון ראשון. בסביבות שבוע 10 ביצעתי בדיקת coomb Ind והתוצאות הראו Pos עם הערה של : "חשד לנוגדן anti cw ". נשלחתי לבדיקת דם מעמיקה יותר במכון המטולוגיהעל מנת לאשר או לשלול את החשד הנ"ל. תוצאות הבדיקה הראו כי אני נושאת את נוגדן anti cw עם טיטר 1:64 . אשמח לקבל מידע עד כמה שניתן על הנוגדן +הסיכונים + מה עליי לעשות /מה מומלץ לי לעשות (בכל שלב של ההריון) , האם עליי להיות במעקב להריון בסיכון גבוה ? אני יודעת שאין הרבה מידע ברפואה על נוגדן זה ועל מקרים כאלו ולכן כל מידע יכול להועיל לי. כל מידע ששמעתם /נתקלתם /קראתם. המון תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התגלה נוגדן נדיר : Anti Cw

הוספת תגובה

• התגלה נוגדן נדיר : Anti Cw

פרופ' יריב יוגב
    24/02/2009

בתור התחלה- יש לבדוק בבנק הדם את בן זוגך לנוכחות האנטיגן ע"פ כדוריות הדם שלו (במידה ואין לו הרי שאין סיכוי לעובר להיות נשא ולכן אין בעיה במהלך ההריון) בהמשך יש להיותבמעקב ביחידה להריון בסיכון גבוה אחר זרימות דם במוח העובר (כמדד עקיף להתפתחות אנמיה עוברית).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו