מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקות קרישיות יתרעדי23/02/2009
שלום רב אני נמצאת בשבוע 30 להריון, הריון ראשון וספונטני. משבוע 25 בערך אני נמצאת במעקב צמוד עקב מיעוט יחסי של מי שפיר (AFI בין 8 ל-10) ועיכוב קל בגדילה של בטן העוברית (בטן בלבד קטנה בערך בשבועיים מגיל ההריון). אני נמצאת במנוחה ובמעקב של מוניטורים ואולטראסאונדים פעמיים בשבוע ומעקבי גדילה כל 10 ימים. הסיבה למיעוט לא התגלתה עדיין למרות שעברתי בדיקות שונות. כעת אני גם עוברת בדיקות לקרישיות יתר ויש לי פגישה עם קרישולוג עוד שבועיים, אך בתוצאות יש דברים שיוצאים מחוץ לתחום הסוגריים ורציתי לדעת אם זה דחוף על מנת שאתחיל טיפול תרופתי אולי במיידי. הנה התשובות שיצאו מחוץ לסוגריים: PROTEIN C ACTIVITY ערך 162.7 כשהנורמה היא 70-130 PTTFS ערך 23 כשהנורמה היא 25-35 כל השאר בינתיים תקין, ANTINUCLEAR Ab שליליANTI CARDIOLIPIN IgG ו igM תקין וגם בדיקות ה PT (% ה PT 100) בדיקת SCR RV/CONF RV ערכה יצא 1.34 כאשר הנורמה היא 1.0-1.4 אך כתוב בהערות לחזור על הבדיקה בעוד 3 חודשים (בוצע ע"י ערבוב פלסמות) כמו כן, בזמן שהייתי מאושפזת בביה"ח עקב מיעוט המים עשו לי בדיקה שתוצאתה יצאה: RVVT sensitive to CAC 51 שערכי הנורמה הם 37-50 RVVT (sensitive\non sensitive) 1.42 שערכי הנורמה הם 0.9-1.37 אודה לך על תשובתך אם עליי ללכת לרופאה עקב תוצאות אלו או שזה סובל דיחוי לעוד שבועיים מהיום. תודה מראש, עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישולוג?
סמך23/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות קרישיות יתר
פרופ' יריב יוגב24/02/2009נתוח המקרה דורש תשובה מקיפה ולא מעל גלי האינטרנט. פני לייעוץ לרופא הריון בסיכון גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)