חלבון עוברי לא תקין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון עוברי לא תקין
    טל
    25/02/2009

שלום לכולם אני בת 33 ועשיתי בדיקת חלבון עוברי בשבוע 18+6 4 ימים וקבלתי את התוצאות הבאות A.F.P. for Pregnancy 0.69 MoM 0,20 - 1,99 .(..*.......). A.F.P. for Pregnancy 34.01 ng/ml HCG (Pregnancy) 2.44 MoM 0,16 - 2,99 .(.......*..). HCG (Pregnancy) 42.68 U/ml Estriol (uE3, pregnancy) 0.56 MoM 0,35 - 4,00 .(*.........). Estriol (uE3, pregnancy) 1.10 ng/ml עם סיכון 1\34 ללידת עובר עם תסמונת דאון כבר הספקתי לבצע מי שפיר אך הרופאה שלי אומרת גם אם התוצאות תקינות כנרה שאצטרך מעקב צמוד על לחץ דם ותתכן בעייה או התפתחות לא תקינה של העובר בבקשה הסבירו לי יותר במה מדובר? האם הכוונה שיש סכנה למום במערכת עמוד שידרה העיצבית או שיש בעיה בגודל הפיזי של העובר? האם זה מי שפיר לא מאתר? בבקשה חוו דעתכם על התוצאות הללו ובבקשה טיפה פירוט של תרחישים שיכולים לקרות. אני מתקשה להבין את ההערכים הללו תודה רבה טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבון עוברי לא תקין

הוספת תגובה

• חלבון עוברי לא תקין

פרופ' יריב יוגב
    25/02/2009

מאחר ובצעת דיקור מי שפיר הרי שבצעת את הדבר הנכון.
    לאחר קבלת התוצאות התייעצי עם הרופא המטפל לגבי המשך המעקב
    ע"פ תוצאות הבדיקה אין סיכון מודבר למום במערכת העצבים
    לייעוץ מורחב קבעי פגישת ייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו