מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון אחרי מחלת גיליאן בארהאינה04/03/2009
שלום רב אני בת 35 עם ילד בן שלוש שנולד לאחר הריון תקין. לפני כשנה וחצי חליתי בסינדרום גיליאן בארה. בשיא המחלה הייתי משותקת בפני ידי וחלשה מאד ברגליים. טופלתי בשמונה טיפולי פלזמה פרזיס. כיום השתקמתי די טוב אבל נותרה חולשת פנים עקב הפציאליס וחולשה ברגליים ( שמונים אחוז כח). באופן כללי אני עדיין סובלת מעייפות וחולשה ומבחינה תפקודית יש לי פחות אנרגיה מפעם. אני מתמודדת עם השאלה של האם וכמה זה מסוכן להרות שוב מכמה בחינות - 1.ראשית האם ישנן היכולות לאשר מוכנות של הגוף להריון - האם השרירים הפנימיים חזקים מספיק ובכלל הכוח של הגוף לשאת הריון? 2. האם טיפולי הפלזמה מהווים איזשהוא סיכון מכיוון שהפלזמה מגיעה מתורמים? האם תיתכן פגיעה בעובר בשל אי התאמה של נוגדנים, למשל, שאינן מגופי, או האם אחרי שנה וחצי לא נותר זכר מטיפולי הפלזמה? 3. מה סוג המעקב הדרוש? 4. האם יש דברים ספציפים שידועים כבעייתיים בהריון אחרי גיליאן בארה? תודה רבה רבה אינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאינה
ד''ר אלי רימון05/03/2009העלית שאלות נכונות ומורכבות
נקודת המפתח היא חוות דעת הנוירולוג המלווה אותך
בכל אופן ההתיחסות מורכבת מעבר לתשובה קצרה באנטרנט
פני למרפאת הריון בסיכון עם חוות דעת הנוירולוג ליעוץ בטרם תהרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)