עדניתוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדניתוש
    הריונית
    10/03/2009

שלום לך ד''ר אני בהריון שבוע 7 לאחר icsi עם עובר אחד.. אתמול נצפה דופק ברוך ה' ו במרפאת ivf שלחו אותי למרפאה להריון בסיכון גבוהה בגלל שזה הריון לאחר icsi השאלה שלי היא למה? מה הסיבה שההריון הזה הוא בסיכון דבוה? ועוד משהו אני כבר שבוע וחצי יש לי הפרשות בצבע חום כזה ולפעמים דימום על המוליך של נר התמיכה שאני מקבלת האם יש לחשוש מהפלה (חס וחלילה)? מזכירה לך שאתמול נצפה רקמה עוברית בגודל 4 מ''מ +דופק... מחכה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדניתוש

הוספת תגובה

• ICSI

פרופ' יריב יוגב
    10/03/2009

הריון IVF לאחר ICSI יש בו סיכון מעט יותר מוגבר למומים. קשה לי להאמין שזו הסיבה היחידה שבגינה הופנית למעקב הריון בסיכון גבוה
    במידה וההפרשה החומה מתגברת והופכת לדמית פני לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

הריונית
    10/03/2009

עכשו אני בטוח לבחץ יותר ממה שהייתי... מה זאת אומ רת יש סיכוי יותר גדול למומים?מה אפשר לעשות כדיי למנוע זאת? זה הריון יקר מאוד אחרי 7 שנים של ניסיונות טביעיים... האם זה מחייב שיהיו איזה שהם מומים בעובר לאחר icsi? עם כן אז למה בכלל עושים את השיטה הזאת הייתי מעדיפה שלא אקלט בכלל רק שלא יהיה לי ילד חולה חס וחלילה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להריונית

פרופ' יריב יוגב
    10/03/2009

הרגעי
    עדיין הסיכוי האבסלוטי נמוך
    מעקב הריון צמוד וסקירות מערכות מומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו