מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרישיות יתר בהריוןשיר15/03/2009
היי - שאלה: בשעה טובה ומוצלחת - אני בהריון ראשון, שבוע 7.5. מעולם לא עברתי בדיקה לקרישיות יתר, למרות שיש היסטוריה משפחתית: הן סבתי (מצד האמא) והן אמי סבלו מטרמבוזות. אציין גם שאימי עברה מספר הפלות טבעיות ורצופות בעבר, עד שהצליחה להביא אותנו לעולם... בגלל סוג של בירוקרטיה בקופת החולים אליה אני משתייכת - אני לא יכולה לבצע כיום בדיקת דם לבדיקת קרשיות היתר, אלא במקום זאת קיבלתי הפניה להמטולוג. התור הבא הכי קרוב שיש - לקראת סוף אפריל= בעוד יותר מחודש. בהתחשב בעובדה שתוצאות הבדיקה יתקבלו רק אחרי 3 שבועות - אני תוהה: האם זה לא יהיה מאוחר מידי? האם אני צריכה לדאוג? האם אפשר לבצע את הבדיקה הזו באופן פרטי ? מה הסיכונים / סיכויים שלי ושל העובר מול הקרשיות יתר הזאת? ? ? תודה מראש, שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
פרופ' יריב יוגב15/03/2009את בהחלט צודקת יש מקום לבצע בדיקות דם לאור הסיפור המשפחתי
מאחר ועלותן יקרה אני מציע שהגניקולוג שלך יפנה אותך למרפאה להריון בסיכון גבוה בקרבת מקום מגורייך לצורך הערכת הסיכון והחלטה אלו בדיקות לבצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)