התקצרות צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקצרות צוואר הרחם
    רוני
    15/03/2009

שלום, אני בת 33, הריון ראשון, שבוע 22+3, היום בוצעה סקירת מערכות מאוחרת תקינה. אורך צוואר הרחם 35 מ"מ (תעלת צוואר סגורה). בסקירה המוקדמת בשבוע 15, שבוצעה על-ידי רופא אחר ובמרפאה אחרת, הצוואר נמדד כ- 45 מ"מ. לפני עשר שנים עברתי קוניזציה. אני מבקשת להבין עד כמה העניין חמור כרגע, ואם יש סכנה מיידית, כיוון שאני עומדת לנסוע לחו"ל השבוע לעשרה ימים. הרופא שלי השבוע בחופשה, כך שאני תלויה בייעוץ הוירטואלי - על כל מגבלותיו... האם לבטל את הנסיעה? האם פעילויות מסויימות אסורות או מומלצות? תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקצרות צוואר הרחם

הוספת תגובה

• צוואר רחם

מ
    15/03/2009

ממוצע אורך צוואר הרחם בהריון בשלבים שלך הם 3-4 ס"מ... כך שאת בתוך הממוצע....צוואר הרחם הינו דינמי מאוד ואין ממה לחשוש,תמיד יש שינויים התקצרות משמעותית שמחייבת המשך בדיקות מעקב זה רק מ27 ס"מ ומטה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מ
    15/03/2009

כמו כן ציינת שהבדיקות נעשו במרפאות שונות ואצל רופאים שונים מניסיון אישי באמת קיים הבדל בבדיקות אצל כל רופא , כל אחד מסתכל ומודד אחרת.. אבל עדיין, אין שום סיבה לדאגה 35 ס"מ זה בנורמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקצרות צוואר הרחם

פרופ' יריב יוגב
    15/03/2009

באופן עקרוני צוואר הרחם מתקצר עם התקדמות ההריון
    קוניזציה בפני עצמה מהווה גורם סיכון להתקצרות הצוואר
    לצורך ייעוץ יותר פרטני לגבי הצורך בטיפול ו/או לגבי הנסיעה לחול ידי כבולות ללא התעמקות בפרטי המקרה ובדיקה
    במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו