מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקצרות צוואר הרחםרוני15/03/2009
שלום, אני בת 33, הריון ראשון, שבוע 22+3, היום בוצעה סקירת מערכות מאוחרת תקינה. אורך צוואר הרחם 35 מ"מ (תעלת צוואר סגורה). בסקירה המוקדמת בשבוע 15, שבוצעה על-ידי רופא אחר ובמרפאה אחרת, הצוואר נמדד כ- 45 מ"מ. לפני עשר שנים עברתי קוניזציה. אני מבקשת להבין עד כמה העניין חמור כרגע, ואם יש סכנה מיידית, כיוון שאני עומדת לנסוע לחו"ל השבוע לעשרה ימים. הרופא שלי השבוע בחופשה, כך שאני תלויה בייעוץ הוירטואלי - על כל מגבלותיו... האם לבטל את הנסיעה? האם פעילויות מסויימות אסורות או מומלצות? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר רחם
מ15/03/2009ממוצע אורך צוואר הרחם בהריון בשלבים שלך הם 3-4 ס"מ... כך שאת בתוך הממוצע....צוואר הרחם הינו דינמי מאוד ואין ממה לחשוש,תמיד יש שינויים התקצרות משמעותית שמחייבת המשך בדיקות מעקב זה רק מ27 ס"מ ומטה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מ15/03/2009כמו כן ציינת שהבדיקות נעשו במרפאות שונות ואצל רופאים שונים מניסיון אישי באמת קיים הבדל בבדיקות אצל כל רופא , כל אחד מסתכל ומודד אחרת.. אבל עדיין, אין שום סיבה לדאגה 35 ס"מ זה בנורמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקצרות צוואר הרחם
פרופ' יריב יוגב15/03/2009באופן עקרוני צוואר הרחם מתקצר עם התקדמות ההריון
קוניזציה בפני עצמה מהווה גורם סיכון להתקצרות הצוואר
לצורך ייעוץ יותר פרטני לגבי הצורך בטיפול ו/או לגבי הנסיעה לחול ידי כבולות ללא התעמקות בפרטי המקרה ובדיקה
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)