סיפור בהמשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפור בהמשכים
    א
    15/03/2009

שלום רב. לפני 3 וחצי שבועות עברתי הפסקת הריון בשבוע 23 עקב CMV (מה שנקרא לידה שקטה...) יש לציין שלאחר הלידה עברתי גרידה לניקוי הרחם. חזרתי לביקורת אצל הרופא שלי לאחר שבועיים. בבדיקה ראה ממצאים של קרישי דם וחשד לשארית שליה. נתן לי כדורים ל- 3 ימים לכיווץ הרחם בתקווה שזה יעשה את העבודה. חזרתי אליו לאחר שבוע (ביום חמישי) וראה שעדיין הרחם לא נקייה ולכן שלח אותי שוב לבית חולים . במידה ולא התנקה במהלך השבת אז יש צורך בגרידה חוזרת. הגעתי היום לבית החולים עשו לי בדיקות אולטרסאונד ובאמת ראו שאריות. התייעצנו בינהם כמה רופאים והחליטו שניתן לחכות לווסת בתקווה שזה ינקה את הרחם ולחזור שוב בעוד שבועיים לבית חולים לבדיקה היסטרוסקופיה ולראות אם נקי לא צריך גרידה ואם לא יש צורך בגרידה. דיברנו גם עם הרופא שלי שהוא לא כל כך היה בעד לחכות וכן לעשות כבר עכשיו את הגרידה אבל הוא אמר שאם כמה רואפים החליטו כך אז אין מה לעשות אבל אם אני לא שקטה לחזור כן לבית חולים. לא מספיק הכאב שאנו חווים הסיפור הזה לא נגמר! מה עלינו לעשות? יש לציין שיש לנו ילד ולפניו גם עברתי הפסקת הריון בשבוע 12 ולכן זו בעצם תהיה פעם שלישית גרידה. אז מה באמת עדיף: לחכות שבועיים (מה שמפחיד הוא שלא יהיה נזק בלתי הפיך) או לחזור וכן לבצע גרידה. בבקשה עזרה!!!!! אנחנו חסרי אונים וכל כך מנסים שזה יהיה מאחורינו אבל כל פעם יש דבר חדש. מצטערת על האורך אבל זה מראה בעצם את החוסר אונים שלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיפור בהמשכים

הוספת תגובה

• סיפור בהמשכים

פרופ' יריב יוגב
    15/03/2009

פני לפורום גניקולוגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו