התכווציות ברגליים בזמן השינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווציות ברגליים בזמן השינה
    נגה
    16/03/2009

האם יש מה לעשות נגד ההתכווצויות הנוראיות ברגליים בזמן שינה. חלק מההריוניות ששאלתי אותן אמרו לי שאגוזים יכולות לפתור את זה. זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם לבת שלי היה את זה

לאה
    16/03/2009

מה לא ניסינו פיזותרפיה, דיקור סיני, טווינא, מסג'ים בסוף הסתבר בבדיקות דם סטנדרטיות שפשוט חסר לה מגנזיום :) קניתי לה בחנות טבע קילו בננות ותוסף הריון שאם אני לא טועה קראו לו PREG CRAMPS BUSTER שזה מגנזיום וכל מיני דברים טובים שפותרים את הבעיות הזה בהצלחה והריון קל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכווציות ברגליים בזמן השינה

פרופ' יריב יוגב
    16/03/2009

יש הנוטלות כדורי סידן וחלק כדורי מגנזיום. ככלל סבלנות הינה הטיפול הטוב ביותר הדבר חולף לאחר ההריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון

גביראלה
    19/03/2009

גם אני נתקלתי בבעיה הזו במהלך ההיריון שלי, כאבים בלתי נסבלים המופעים במהלך הלילה כמו שריר שנתפס פתאום. בעקבות בדיקות דם שעשיתי גילית שיש לי חוסר במגנזיום בדומה להרבה נשים בהריון, לאחר התייעצות עם הרופא שלי התחלתי לקחת כדור בשם preg cramps buster שעזר לי באופן מידי כנגד הכאבים ברגלים בלילה כמו הבנות לפני אני ממליצה בחום על הכדור. שהייה לנו הריון קל ולידה נטולת כאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו