מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספק לקרישיות יתר שבוע 33עדי17/03/2009
שלום רב אני נמצאת בשבוע 33+4 להריון,(הריון 1) בשמירה עקב מיעוט מי שפיר (לא דרסטי) ועיכוב בגדילה של בטן העובר בכשבועיים, העוברית כולה קטנה, אחוזון 30 בבירור לקרישיות יתר שנעשה לי כל הבדיקות יצאו תקינות מלבד בדיקות ה LAC, שנעשו פעמיים, בהפרשים של חודש אחת מהשנייה. באחת יצא LAC RVVT 1.42 (נעשתה בתחילת פברואר) ובשנייה יצא 1.36 (נעשתה בתחילת מרץ). לחץ הדם שלי תקין בבית, אולם כשמודדים לי בבי"ח\קופ"ח הוא גבוה (כנראה תסמונת החלוק הלבן), הדופק שלי במנוחה כ-100, לא יודעת אם זה קשור... ההמטולוג המליץ לי לא לקחת שום טיפול כרגע ורק במשכב הלידה במשך 6 שבועות להזריק קלקסן כל יום... אני חוששת שאולי גם עכשיו אני צריכה איזושהיא טיפול, ומצד שני אם הקלקסן שאחרי הלידה בכלל נחוץ... אשמח לעצתך על סמך נתונים אלו בתודה מראש, מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספק לקרישיות יתר שבוע 33
פרופ' יריב יוגב17/03/2009מסכים עם ההמטוךוג
יש צורך במעקב תנועות, מעקב גדילה סונוגרפי אחת לשבועיים ומעקב מרפאה להריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)