מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקר ביוכימי טרימסטר ראשון-דחוףףףףףשרית17/03/2009
אני ה-מ-ו-מ-ה!! עשיתי בדיקת שקיפות עורפית שהיתה תקינה והתוצאה היתה 1:1019 בנוסף עשיתי סקירת מערכות מוקדמת שיצאה מצוינת ולא נמצאו מומים. אך בבדיקת הסקר הביוכימי כתוב סיכום סקר שליש ראשון : סיכון גבוה ללידת תינוק עם תסמונת דאון(סיכון משולב חריג) עלייך לפנות למרפאה לייעוץ גנטי. והערכים יצאו: 1.84 NT-NUCHAL TRANSLUCENCY 2.00 NT-NUCHAL TRANSLUCENCY PAPP-A 1.26 PAPP-A 2709 FREE BETA HCG 1.44 FREE BETA HCG 40.3 MATERNAL AGE -RELATED RISK 1/770 DOWN'S SYNDROME RISK 1/200 TRISOMY 18 RISK 1/20000 אשמח מאוד מאוד לקבל הסבר על הערכים הנ"ל ולדעת איך ייתכן שכל הבדיקות תקינות וזו שלילית כ"כ. אנא הרגיעו אותי דחוףףףףףףף תודה רבה רבה, שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקר ביוכימי טרימסטר ראשון
פרופ' יריב יוגב17/03/2009מדובר בשילוב סטטיסטי. שקיפות עורפית תקינה אך בחישוב עם בדיקות הדם הסכון לתסמונת דאון גבוה יותר
במידה ומעוניינת ביעוץ מפורט לגבי המשך הברור פני למכון הגנטי או קבעי פגישת ייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת סקר ביוכימי+שקיפות- המשך...
שרי18/03/2009תודה על תשובתך המהירה. לאחר בדיקת הסקר הביוכימי עשיתי סקירה מוקדמת שיצאה תקינה וללא מומים. האם אני יכולה להסתמך על כך למרות שיצא בסקר 1/200 ? אני פשוט לא מעוניינת בשום אופן לעבור מי שפיר מה דעתך? אם כל הבדיקות תקינות יש מצב שהסקר טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת סקר ביוכימי+שקיפות- המשך...
פרופ' יריב יוגב18/03/2009שרית שלום
אני מניח שאת לא מצפה לשתובה מעמיקה ומסודרת מעל דפי האינטרנט
פני לייעוץ גנטי מסודר או קבעי פגישת ייעוץ מסודרת לצורך הסבר מפורט ומעמיק לגבי הסיכונים והאפשריות העומדות בפניך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)