מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומות - אשמח לדעתךהריונית18/03/2009
שלום ד"ר מה שלומך? אני בשבוע 16+ אך לפי הסקירה מוקדמת נתנו לי שבוע 17 בכל מקרה , ברקע בת 23+ הריון ראשון , טבעי, הקאות חמורות ירדתי 10 ק"ג במשקל מקבל עירוי לפחות פעמיים בשבוע (2 ליטר) לא עזר פראמין גם לא דרך הווריד לא כדורי גינג'ר .. אני כבר מקיאה 3 חוד אז לצערי "די התרגלתי" אך מה שמטריד אותי מאוד.. ההפרשות החומות לאורך כל ההריון .. ב"ה כל הבדיקות של האולטרא' תקינות - הופנתי למומחה להריון בסיכון גבוה נראה לי בגלל ההקאות (הבדיקות דם לא מזהירות) ובגלל ההפרשות.. בבדיקה האחרונה שבוצעה ביטני הרופא אמר שאורך צוואר הרחם תקין אך לא הסכמתי לבצע בדיקה וגינאלית .. האם תקין הפרשות חומת בהריון? זה בגלל עניין החוסר תזונה שלי(הקאות) ? מאמצים (אם אפשר לקרוא לזה ככה.. אני רוב הזמן בבית) ? אשמח לקבל את חוות דעתך המקצועית בברכה והמשך יום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות
פרופ' יריב יוגב18/03/2009יש צורך בבדיקה מסודרת לצורך התייחסות מסודרת לפנייתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)