מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום שבוע 9+גלית19/03/2009
שלום. הריון 2. הראשון גנמר בעקבות הפלה טיבעית שבוע 7+ עם חשד לזיהום CMV. לאחר שנה ( כיום) הריון סופונטני שבוע 9.5 דופק ותנועה ++. בשבוע 6 - היו דימומים לסרוגין עם חשד להתנתקות שק ההריון מהרחם- ההמטומה נעלמה לאחר כשבוע. אתמול (שבוע 9.4) , שוב דימומים, לאחר בדיקה וגנאלית נוצר חשד להמטומה מאוחרי השלייה ( במרכז הרחם קרוב לפונדוס). עשיתי בדיקות קרישה(במהלך ההריון) מפני שרק אז נודע לי שלאבי יש טרומבוציטופנייה. נתוני הבדיקות שלי אומרים ש LAP ( לופוס אנטי קואגולנט) גבולי ... (קבעתי תור להמטולוגית.). השאלות: 1. שמעתי שיש נשים שמדממות - מעט (כמוני) כל ההריון, והכל בסדר. מתי יודעים שזה המצב? מתי יש לי אור ירוק לא להלחץ מזה ולא לרוץ לרופא שלי שירגיע אותי... 2. האם כדאי בכל מקרה לתת לי זריקות קולגן ע"מ לתת לכל כלי הדם הקטנים שלי את "המזון" שהם זקוקים לו ואולי לא מקבלים ממני כמו שצריך ולכן משהו מתנתק שם..(ידוע יל - שנתוני הקרישה עלולים להשתנות במהלך ההריון אז איך נדע? ) האם מתן מדלל דם כלשהו עלול להזיק להריון במידה ואנני זקוקה לו ? 3. האם יש סיבה רציונאלית למצב הזה? תודה . אני פשוט מחפשת את ההגיון/ הסבר כדי להשען עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שבוע 9+
פרופ' יריב יוגב19/03/20091. יש לבצע סונר לתקינות ההריון
2. אין מספיק נתונים לגבי החלטה לשימוש במדללי דם במקרה הפרטי שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)