שבוע 16 שאלה בעניין נוזל פריקרדיאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 16 שאלה בעניין נוזל פריקרדיאלי
    שרון
    19/03/2009

שלום , רקע-כרגע אני בשבוע 16 להריון בסיכון גבוה עקב סכרת הריונית אך מכיוון שאבי ואחיו וסבי היו בעלי סכרת נעורים וגם אני קיבלתי את הסכרת הזו מיד עם תחילת ההריון בשבוע 10 אובחנתי הרופאה שלי קוראת לי סכרת טרום הריונית . שאלתי היא: עברתי סקירת מערכות שלשום ונאמר לי שהכל תקין פרט לנוזל פריקרדיאלי 2.4 ממ. מומלץ . נאמר לי שעלי לבצע אקו לב + בדיקה לוירוסים . אקו לב נקבע לי ל1/4/09 והיום בצעתי את בדיקות הדם של הוירוסים . שאלתי , מה זה בעצם אומר? האם עליי להיות מודאגת? ואם כן מדובר בוירוס, האם אקבל איזה אנטביוטיקה או שמדובר בהפלה . נא תשובתכם בהקדם ! מאוד מאוד מודאגת . (עליי להגיע לחוות דעת נוספת שהרופאה שלחה אותי אליה שתהיה רק בשבוע הבא). תודה שרון :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הנוזל הפריקרדיאלי ליד הלב של העובר

שרון
    19/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוזל פריקרדיאלי

פרופ' יריב יוגב
    19/03/2009

נראה לי שאת בידיים טובות
    אקו לב עובר, סקירת מערכות מדוקדקת ובדיקה לוירוסים
    יש לשקול ייעוץ גנטי
    ומעקב סונוגרפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו